annonse

annonse

Modum gjenåpner treningssentre fra og med mandag

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Kriseledelsen i Modum kommune har gjort endringer i den lokale forskriften med tiltak mot koronasmitte. Det innebærer blant annet gjenåpning av treningssentrene i bygda.

Det skriver avisen Bygdeposten.

Gjenåpningen skjer med begrensninger om avstand, antall og krav om hygienetiltak. Blant annet vil garderobeanleggene ved treningssentrene fremdeles være stengt.

«Det har vært en konstruktiv og god dialog mellom kommune og representantene for de lokale treningssentrene. For å kunne tilrettelegge for nødvendige hygienetiltak og annen planlegging, er det enighet om at treningssentrene åpnes fra mandag 21. desember», skriver kommunen i en pressemelding.

De fem treningssentrene Gym 2000, Calma Fitness, Feelgood Vikersund, Endo Gym og Åmot fysikalske er gruppen som har gått sammen og jobbet for en gjenåpning.

– Dette har vi fått til gjennom felles dialog med kommunen, der vi har fått spille inn forslag som er praktisk mulig å gjennomføre for oss, uttaler Knut Ole Kopland, Marlene Ranheim Paulsen, Øyvind Olaussen, Vivian Coburn og Tiril Vangen på vegne av de fem.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]