annonse

annonse

Foto:

Omnigym

Moovment intro­duserer utendørs trening med Omnigym

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Moovment, ledet av Snorre Krogsgård og David Fauske, har påtatt seg distribusjonen av Omnigym og satser stort på utendørs trening med innovativ teknologi. De tilbyr nå mobile treningssentre som roterer mellom kommuner for å fremme aktivitet utendørs og samle verdifull brukerdata.

Utendørs trening har fått en ny dimensjon med Moovment sin overtagelse av Omnigym. Satsningen retter seg mot apparater med justerbar vektmotstand og en serie andre kvalitetsprodukter for friluftsentusiaster. Moovments mobile treningssentre, som sirkulerer fra kommune til kommune, gir et hands-on innblikk i utendørs trening og bidrar til å spre helse og velvære i lokalsamfunn.

Kommuner får muligheten til å prøve ut et sett med åtte treningsapparater over en femukers periode på et sted av deres valg. Dette tillater ikke bare en prøveperiode for å evaluere apparatenes popularitet og funksjonalitet, men gir også Moovment anledning til å samle inn data. Brukerundersøkelser og sensorer som registrerer aktivitet gir et unikt innblikk i hvordan folk interagerer med utendørs treningstilbud.

Innsamlet data fra 2023 viser at over 800 personer deltok i brukerundersøkelser fordelt på sju forskjellige lokasjoner. Med sensorteknologi har Moovment også kunnet måle faktisk bruk av utstyret. Moovment ledet av Snorre Krogsgård og David Fauske, ansvarlig for treningsegmentet i Moovment, forteller til Treningsindustrien at denne innsikten kan avdekke spennende trender og vaner innen utendørs trening, noe som kan være av stor interesse for snarlig publisering og videre analyse. Det som også gjør disse funnene interessante, er at de kan bidra til en økt forståelse av utendørs treningens rolle i samfunnet avslutter han.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]