annonse

annonse

Morten Kristiansen takker for seg!

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Etter neste syv år overlater Morten Kristiansen Treningsindustrien.no til nye eiere som skal drive treningsbransjens uavhengige magasin videre.

Treningsindustrien.no ble lansert i januar 2016. Gjennom nesten syv år har Morten Kristiansen drevet magasinet som fokuserer på treningssenterbransjen i Norge.

Nå får magasinet nye eiere som har store planer om videreutvikling og satsing videre.

Kristiansen har startet i ny jobb, og har siste tiden vært med å sikre en trygg og varig løsning for Treningsindustrien.

– Det er en tid for alt, og etter såpass mange år kjente jeg at det var på tide å finne på noe nytt. Det var viktig for meg at Treningsindustrien.no fant en havn som jeg er trygg på vil ivareta alle de ord og bokstaver som er skrevet gjennom disse årene, sier Kristiansen.

Kristiansen ønsker hele treningsbransjen lykke til i sitt virke med å gjøre Norge enda sunnere og sprekere.

– Bransjen har vært gjennom en vanskelig periode, men jeg er sikker på at nye høyder er innen rekkevidde for de mange dyktige menneskene som jobber i bransjen.

– Jeg vil også rette en stor takk til alle trofaste partnere av Treningsindustrien.no. Uten den støtten ville det ikke vært mulig å drive magasinet. Med nye og motiverte eiere tror jeg Treningsindustrien.no er i de beste hender – og jeg ønsker dem lykke til med videre satsing, sier han.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]