annonse

annonse

Motehuset Dior og Technogym lanserer kolleksjonen «Dior Vibe»

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Technogym og Dior har inngått et eksklusivt samarbeid og lanserer en fasjonabel serie med treningsprodukter for hjemmetrening.

Som en del av Diors kommende Dior Cruise Show 2022 har Dior slått seg sammen med Technogym, og lanserer nå den eksklusive kolleksjonen «Dior Vibe».

Kolleksjonen kombinerer sportstøy med eleganse, og får nå selskap av en serie treningsprodukter for hjemmetrening designet av Maria Grazia Chiuri i samarbeid med Technogym, ifølge en pressemelding.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

 – Designet for å inspirere

Den nye kolleksjonen av hjemmetreningsutstyr bestående av Technogyms tre mest ikoniske produkter er utsmykket med Dior Oblique-motivet, og Dior monogrammet, supplert med den eksklusive hvitfargen som er laget sammen med Diors kreative team.

Samarbeidet har til hensikt å kombinere fysisk trening med en elegant stil for å motivere mennesker til en lykkeligere og sunnere livsstil, ifølge meldingen.

– Den delte visjonen om å være fremragende gir liv til en serie innovative Technogym-produkter tolket med Maison Diors unike sjarm. Kolleksjonen er designet for å inspirere nye generasjoner til å etterleve velværekonseptet, og gir samtidig rom for å leve livet som en unik og uimotståelige opplevelse, sier Nerio Alessandri, grunnlegger og eier i Technogym.

Kolleksjonen vil være tilgjengelig i Dior butikker, verden over fra januar 2022.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Dette er trekløveret

Den nye limited edition produktserien består av:

TECHNOGYM MY RUN FOR DIOR

Tredemøllen kobles opp mot nettbrettet ditt og tilbyr et bredt spekter av guidede treningsøkter. I tillegg til å gi deg en tilpasset løpsopplevelse får du også treningsveiledning tilpasset dine treningsmål.

TECHNOGYM BENCH FOR DIOR

Denne treningsbenken tilbyr et stort utvalg av mulige treningsøvelser på et lite område. Technogym Bench byr på minimalistisk design, allsidige treningsmuligheter og smart oppbevaring.

Treningsbenken fungerer som et minigym hvor treningsmanualer, strikker og håndmanualer er integrert på en smart og praktisk måte direkte i benken. Med tilhørende Technogym App får du tilgang på et massivt innholdsbibliotek med videoguidede treningsprogram og øvelser.

TECHNOGYM BALL FOR DIOR

Designet for å holde deg i bevegelse, til og med når du sitter stille. Technogym Ball fungerer både som en stol, men og som et treningsverktøy. Et tilhørende innholdsbibliotek med ulike treningsprogrammer for fleksibilitet, balanse og styrke følger Technogym Ball og gir deg en ny måte å trene på.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]