annonse

annonse

Foto:

MOVA

MOVA etablerer seg på Forus

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

MOVA satser i Stavanger og åpner et nytt selvbetjent treningssenter. MOVA Forus åpner dørene i mai og tilbyr et komplett, nyoppusset selvbetjent treningsanlegg med alt utstyr man trenger for en effektiv styrke- eller kondisjonstrening.

Medlemmene kan enkelt logge seg inn med sin personlige innlogging og trene i lyse, innbydende lokaler.

Driftsdirektør Trygve Amundsen hos MOVA gleder seg til å utvide i Stavanger-regionen og har lenge sett på muligheten for å etablere seg på Forus.

– Dette er et nytt tilbud til alle treningsglade i Stavanger. Dette er også et sentralt plassert senter for dem som ønsker å ta en treningsøkt i løpet av arbeidsdagen, eller før man drar hjem etter jobb, forteller Amundsen til Treningsindustrien.

Siden etableringen i 2022 har MOVA opplevd en kraftig vekst. På to år har de åpnet over 80 treningssentre og har nå over 70 000 medlemmer, 1 200 ansatte og 200 trenere og andre spesialister innen fysioterapi, kosthold og ernæring.

Markedssjef Andreas Dyngen understreker at MOVA setter treningsglede og fellesskap i sentrum, og er en inkluderende møteplass som inspirerer til et aktivt liv uansett ambisjonsnivå eller treningsbakgrunn.

– Her kan du være deg selv sammen med inspirerende mennesker. Sammen skal vi nå målet om en god livsstil og bedre helse for våre medlemmer, sier Dyngen.

MOVA Forus vil ha åpent fra kl. 05-24, 365 dager i året, slik at medlemmene kan trene når det passer dem best.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]