annonse

annonse

Foto:

F.v Håkon Bakkevig, Ståle Olestad Hansen

MOVA Group styrker sin posisjon, kjøper Sprek og Blid sentre på Sotra

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

MOVA Group AS kunngjør oppkjøpet av Sprek Invest AS, som eier tre Sprek og Blid sentre på Sotra. Med dette oppkjøpet styrker MOVA sin posisjon rundt Bergen-området. Sentrene, som ligger på Skogsvåg, Ågotnes og Straume, har til sammen over 2 000 medlemmer. 

Dette oppkjøpet markerer en styrking av MOVA’s posisjon rundt Bergen-området og utvider vår tilstedeværelse i treningssentermarkedet, forteller Ståle Olestad Hansen til Treningsindustrien.

De tre Sprek og Blid sentrene har oppnådd suksess ved å skape et godt treningsmiljø for lokalbefolkningen. Sentrene har også utmerket seg med et bredt spekter av gruppetreningstilbud, som inkluderer innovative timer som Blue og Red Zone. Disse unike treningskonseptene kombinerer bruk av lys, lyd og bilde med effektiv trening, ledet av dyktige lokale trenere.

I tillegg til å tilby variert trening, har Sprek og Blid Sotra også rettet fokus mot folkehelsen ved å utvikle gruppetreningstilbud spesifikt for pasientgrupper som lider av kreft, artrose, kols og muskel- og skjelettplager. Dette arbeidet blir ledet av selskapets fysioterapeuter. Trening betraktes som naturens beste medisin, og senteret har ambisjoner om å bidra til at pasientene blir friske nok til å bli medlemmer. MOVA Group ser frem til å videreutvikle dette fundamentet og fortsette å bygge på det solide helseperspektivet som Sprek og Blid Sotra har lagt.

Det er flere nøkkelansatte på de tre sentrene som har spilt en avgjørende rolle i å gjøre sentrene til hva de er i dag. Etter oppkjøpet vil disse ansatte naturligvis fortsette i sine posisjoner, og deres verdifulle bidrag vil bli videreført under MOVA Group.

Håkon Bakkevig, tidligere eier av Sprek Invest AS, uttrykker sin tilfredshet med oppkjøpet og fremtidsutsiktene: “Jeg har eid sentrene på Sotra i over 10 år. Da jeg overtok, var selskapet konkurs og uten klare mål, midler eller planer. Takket være dedikerte ansatte, har sentrene blitt drevet videre og utviklet seg til å tilby gode treningsopplevelser. Det har vært en reise preget av verdifulle erfaringer, læring og noen utfordringer underveis. Min langsiktige plan har alltid vært å finne en seriøs eier som kan videreutvikle dagens sentre. Derfor er jeg svært fornøyd med at MOVA Group nå overtar Sprek Invest AS.”

MOVA Group ser frem til å bygge videre på det sterke fundamentet som Sprek og Blid sentrene på Sotra har etablert, og ønsker å fortsette å tilby kvalitetstjenester og et inspirerende treningsmiljø for medlemmene.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]