annonse

annonse

MOVA velger BRP

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

MOVA Group, med sine 80 sentre i Norge, er stolte av å ha inngått et strategisk partnerskap med BRP Systems. Samarbeidet danner grunnlag for en økt brukeropplevelse for både kunder og ansatte, samtidig som det bidrar i MOVA’s vekst ambisjoner.

Lars-Petter Østlie, CEO i MOVA Group, forklarer prosjektgruppens samlede beslutning om å velge BRP Systems som deres systemleverandør på følgende måte:

«MOVA har store ambisjoner om videre vekst og har de siste 6 månedene nøye vurdert hvilket medlemssystem som vil gi den beste brukeropplevelsen for både kunder, ansatte / personlige trenere. Det at vi falt ned på at BRP var den løsningen vi anså som best egnet, var flerdelt.  

 Jeg vil trekke fram noen av de viktigste kriteriene for vårt valg:

– Modenhet på å være 100% skybasert, og herunder stabil og robust løsning

– Brukeropplevelsen samt all funksjonalitet som ligger i appen både for kunder og ansatte

– Totaliteten i hva leverandøren kan tilby oss av funksjonalitet og automasjon innen en og samme system løsning»

Medlemssystemet er et kjerneprodukt i vår virksomhet, og med et partnerskap med BRP er vi sikre på at vi skal kunne ligge i front av utviklingen og kunders behov innen trening og helse»

MOVA ser fram til å starte samarbeidet og vil tilby løsningen til sine medlemmer gjennom 2024, samtidig som de vil implementerer en felles merkevare for sine treningssentre.

Marius Andersson, ansvarlig for Produkt Strategi og BRP i Norge, uttaler med entusiasme om samarbeidet: «Vi er glade, stolte og ydmyke over å ha blitt valgt som systemleverandør og partner til MOVA og ser frem imot å støtte den nest største kjeden i Norge på deres reise og fremtidige vekst.»

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]