annonse

annonse

Foto:

Arkivbilde

Mudo Gym Carl Berner AS erklært konkurs, Mudo AS tar over

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Mudo Gym Carl Berner AS har blitt slått konkurs, til tross for god vekst i salgsinntekter. Hovedårsaker til konkursen, pekes mot vanskelige salgstall, covid-19-pandemien og økte driftskostnader. MUDO AS tar over driften.

Innhold:

Det har blitt kjent at Mudo Gym Carl Berner AS er slått konkurs. Ifølge Proff.no ble et konkursbo opprettet for selskapet den 6. juli 2023. Selskapet hadde tidligere vist god vekst i salgsinntekter, med en økning fra 1,8 millioner kroner i 2020 til 2,7 millioner kroner i 2021. Men økte kostnader og et negativt resultat før skatt de siste årene, har ført til økonomiske utfordringer.

Bobestyrer og advokat for konkursboet, Anne Christine Wettre fra Advokatfirmaet Ræder AS, uttaler at de fortsatt arbeider med å kartlegge boet og finne eiendeler de kan realisere. Kreditorer er involvert i prosessen, samt MUDO AS sentralt, som tar over driften av senteret.

Wettre fremhever at hovedaksjonærene, Daniel Andre Larsen og Salar Sabouri, har møtt utfordringer gjennom hele prosessen. Disse inkluderer vanskelige salgstall, effekten av covid-19-pandemien, økte driftskostnader og redusert dialog med Mudo sentralt. Dette er antatt å være hovedårsakene til konkursen.

Det har ikke lyktes Treningsindustrien å komme i kontakt med daglig leder, Sabouri, eller styrets leder, Larsen, for Mudo Gym Carl Berners AS.

Mudo AS v/Kristoffer Eeg opplyser at hovedselskapet vil overta driften og senteret fortsetter som før.

 

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]