annonse

annonse

Mudo Gym Elverum avvikler driften

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Mudo Gym Elverum avvikler driften, og Sprek365 flytter inn i lokalene.

For ett år siden solgte Morten Ring Christensen treningssenteret Mudo Gym Elverum til Stig Lyshaug. Nå avvikles treningssenteret, skriver avisen Østlendingen.

– Det har vært tøffe tider, spesielt med tanke på korona. Vi har sett at det er vanskelig å drifte Mudo Gym Elverum videre. Det er derfor vi har besluttet å avvikle treningssenteret, sier Lyshaug til avisen.

Ifølge Proff.no har Mudo Gym Elverum årlig omsatt for ca. 2,5 millioner kroner de siste årene. I 2020 endte omsetningen på 1,95 millioner kroner og et driftsresultat på minus 7 000 kroner.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Sprek365 overtar

Sprek365 flytter inn i Mudo Gyms tidligere lokaler. Lyshaug sier til avisen at kundene vil bli ivaretatt av Sprek365 som skal drifte treningssenteret videre.

«SPREK365 Elverum tar over MUDO Gym Elverum sine lokaler i underetasjen i AMFI Elverum fra 1.februar. SPREK365 vil oppgradere og omprofilere lokalene. Vi ønsker nye og eksisterende medlemmer med oss på den spennende veien videre. Alle våre tidligere medlemmer samt tidligere MUDO medlemmer kan trene GRATIS ut februar, og vi jobber aktivt for en fullverdig åpning 1.mars», skriver Sprek365 Elverum på sine Facebook-sider.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]