annonse

annonse

Mudo Gym satser i Bergen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Kampsport-kjeden Mudo Gym er på jakt etter franchisetaker som vil starte treningssenter på Tertnes. Og det er bare begynnelsen i vestlandshovedstaden.

Mudo har tidligere uttalt at de skal etablere 10 nye sentre i 2016. Ved inngangen til året var Ulsrud i Oslo, Stavern og Ålesund kjent. Nå er turen kommet til Tertnes i Bergen.

I en annonse på Finn.no heter det at «I 2016 skal Mudo Gym etablere et nytt treningssenter i Storbotn 108 ved Tertnes. Har du lyst til å bli med på suksessen og drive ditt eget senter? Da vil vi gjerne høre fra deg så fort som mulig!»

Det nye treningssenteret vil holde til i samme bygg som A2G, som vil ha en samarbeidsavtale med det nye senteret.

A2G er Hordalands største arbeidsmarkedsbedrift og tiltaksarrangør for en rekke arbeidsrettede tiltak som arbeidsavklaring, arbeidspraksis og kvalifisering innenfor en rekke arbeidsområder.

Riktig person

Per Christian Pedersen i Mudo forteller at de allerede har fått noen henvendelser på annonsen som ble lagt ut i går.

– I tillegg har vi hatt noen navn på blokka, men vi kjører alltid en ordentlig prosess. Det er utrolig viktig å finne riktig person, sier han.

Riktig person er en som har en sterk treningskremmer i seg: En som har interesse for trening og brenner for det, men samtidig en kremmer med teft som ønsker å tjene penger på å drive for seg selv.

Pedersen forteller at det vanligvis ikke er erfarne treningssenter-driftere som blir franschistakere i Mudo-kjeden.

– Det er ofte folk som har drømt om å drive for seg selv. Noen har PT-bakgrunn, noen har bakgrunn fra kampsport. Men hittil ingen erfarne drivere.

Blir flere i Bergen

Planen er at det nye senteret på Tertnes skal åpnes i september, avhengig av oppussing og igangsettelsestillatelse fra kommunen.

Det blir Mudo-kjedens første senter i Bergen, men ikke det siste.

Per Christian Pedersen i Mudo Gym.
Per Christian Pedersen i Mudo Gym.

– Målet er nå først å få opp dette, deretter bygge noen flere sentre i Bergen. Vi er opptatt av å bygge klynger med flere sentre i samme område, forteller Pedersen.

Han sier at Mudo kommer til å få opp de ti bebudede sentrene i år, men at det tar tid å jobbe frem avtaler om lokaler. Først når de er på plass, søkes det etter franchisetakere.

– Drammen er et av stedene vi jobber med, som kan komme ut for søk snart, fastslår Pedersen.

Geografiske hull

Rent geografisk mangler Mudo Gym tilstedeværelse i Stavanger-regionen, i Nord-Norge og helt i sør.

– Avhengig av lokaler ønsker vi selvfølgelig å komme inn på de viktigste stedene i Norge. Men vi er opportunistiske på alle steder, vi. Mange mindre steder kan være gunstige og fungere svært bra, men for merkevaren og kjedens del er vi opptatt av å være på de viktigste stedene i Norge, fastslår Pedersen.

Les også: Mudo skal åpne 10 nye sentre i 2016

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]