annonse

annonse

Foto:

Mylna Sport

Mylna Sport og Normill samarbeider om multisport stormølle

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Mylna Sport og Normill har inngått et eksklusivt samarbeid om salg og markedsføring av Abilica x Normill multisport stormølle. Denne avtalen gir idrettsutøvere og mosjonister innen langrenn, sykling, løping, rullestol og randonee en enda større og mer allsidig treningsopplevelse.

Mylna Sport AS og Normill AS har gått sammen for å tilby en toppmoderne multisport stormølle som kan brukes i flere ulike idretter. Gjennom samarbeidet med Normill kan Mylna Sport nå presentere Abilica x Normill XC-3300, en større og mer avansert multisport stormølle som også støtter skøyting. Dette gir idrettsutøvere og treningsentusiaster en komplett treningsopplevelse og muligheten til å forbedre ferdighetene sine innen ulike idretter, forteller Thomas Weman, daglig leder Mylna Sport til Treningsindustrien.

En kjent bruker av den nye stormøllen er Johannes Høstflot Klæbo, som vil benytte Abilica x Normill XC-3300 under oppkjøringen til ski-VM i Trondheim i 2025. Dette vitner om stormøllens kvalitet og funksjonalitet forteller han videre.

Multisportsmøllen vil være eksklusivt tilgjengelig i Norge gjennom Treningspartner. Treningspartner har i mange år levert treningsutstyr av høy kvalitet til mosjonister og toppidrettsutøvere som stiller strenge krav til sine treningsverktøy. Denne nye stormøllen er det nyeste tilskuddet til deres sortiment av merkevarer og produkter som er spesielt utviklet for idrettsutøvere innen langrenn, sykling, rulleski, løping, rullestol og rulleskøyter avslutter han.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]