annonse

annonse

Nå er det bare å banke på bedriftsdørene

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Beløpet på skattefrie gaver en bedrift kan gi til sine ansatte økes fra 2000 til 5000 kroner i året. Det er en gedigen mulighet for treningssentrene. Lag en strategi og kom deg ut!

«Penger vokser ikke på trær», lyder et gammelt ordtak. Og det er jo riktig. «Penger på gata», sier finansfolket når det fra tid til annen dukker opp en investeringsmulighet som nær risikofritt vil gi gevinst.

I forslaget til statsbudsjett for 2021 kommer regjeringen Solberg med et potensielt pengetre plantet på gata: Hver eneste bedrift kan fra neste år gi sine ansatte skattefri gave på inntil 5000 kroner.

To spørsmål reiser seg: Hva skal bedriften eventuelt gi og vil bedriftene gi? De står naturlignok helt fritt til å bestemme dette selv, kun fantasien setter grenser. «Skal vi gi de ansette sykler, skal vi sponse pils og pølser i større grad? Skal vi sponse offentlig transport på de ansatte?».

Hva med trening?

Her gjelder det å ta styring fra første stund: Slå et slag for folkehelsen og den kjensgjerning at friske og sunne ansatte tilfører bedriften verdi i seg selv. De lokale bedriftene rundt ditt treningssenter bør få deg på døra om du ikke allerede er på vei.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

For det vil bli flere om beinet, men det er ikke mange som har like god «value proposition» som det treningssenterbransjen har. Her gjelder det å finne frem den beste selgeren i seg selv, en som både subjektivt og objektivt kan legge frem tall og erfaring på at trening betaler seg.

Målet bør være at bedriftene både vil gi sine ansatte maksbeløpet på skattefrie gaver, og at det de vil gi er medlemskap på ditt treningssenter. Fordi de ser verdien du har vist dem.

Det vil være flere sentre som tenker likt, har samme verdiforslag og gode folkehelseintensjoner, så det vil være konkurranse også her. Passer ikke din medlemskapsstruktur til kroner 416,5 per måned, kan det være på sin plass å vurdere skreddersøm av et abonnement som passer inn i rammen.

Selv om månedssummen kan virke noe lav, vet de fleste at mersalgsmulighetene ligger der bare folk møter opp, kommer over kneika og blir værende.

Jobben med å få nye bedriftssponsede medlemmer må tas seriøst. Nøyer du deg med å sende ut en massemail og vente på respons er blir treet fort ribbet i ventetiden. Her har regjeringen hostet opp en gavepakke til bransjen, men du får den ikke uten innsats.

Tjuefem nye medlemmer sponset av sine respektive bedrifter gir 125 000 ekstra i årsomsetning. Hundre nye gir en halv million. Det er bare å snøre på seg piggskoa!

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]