annonse

annonse

Foto:

Sats Yoga

Nå inkluderes yogasentrene og online trening i SATS-medlemskapet

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

De populære HiYoga-sentrene i Oslo endrer navn til Sats Yoga og fra 27. mars vil alle medlemmer med regionmedlemskap, med gruppetrening eller Premium-medlemskap, få tilgang til de to nisje-sentrene i Oslo, inkludert i deres medlemskap.

Sats Online, Nordens største digitale treningsbibliotek, med over 750 ulike treningsøkter instruert av noen av de mest populære trenerne i Norge, har siden januar vært inkludert i de samme medlemskapene. Dette var også noe medlemmene tidligere betalte ekstra for.

– Vi er stolte over å kunne tilby våre medlemmer et bredt treningstilbud og vi håper de vil verdsette at de nå kan delta på yogaklasser på våre premium yoga-sentre i Oslo og hjemme online, uten å måtte betale noe ekstra, sier Wenche Evertsen, Country Manager, SATS Norge.

SATS ønsker å motivere det norske folket til et aktivt, sunnere og gladere liv. Fleksibilitet og variasjon i treningstilbudet er avgjørende for at enda flere skal finne en treningsform som passer for dem og få til trening i en ellers hektisk hverdag. Det mener SATS krever et bredt og variert treningstilbud på alle deres sentre kombinert med nisje-konsepter og et stort utvalg av motiverende treningsøkter online, inkludert i medlemskapet.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]