annonse

annonse

Når kulda setter inn…

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Å stikke seg ut med det lille ekstra kan være viktig i treningssenterjungelen. Mange bruker høsten til å oppgradere eller bygge nye badstuer.

– Det er blitt trendy med badstue. En av de i dobbelt forstand «hotteste» møteplassene i Oslo akkurat nå er badstuflåtene som ligger utenfor Operaen. Det har vært massevis av medieoppslag om dem og de er stadig vekk fullbooket. Flere og flere oppdager fordelene med badstuer, og at det er noe de vil bruke i hverdagen, forteller Alf Johansen, salgskonsulent hos TylöHelo AS.

TylöHelo tilbyr hele skalaen av badstuer og IR-rom og skreddersyr totalløsninger etter kundenes behov. Designet er selvfølgelig viktig for at opplevelsen skal bli mer innbydende, fristende og effektivt.

– For de som har badstuer fra før av tror jeg de vil få en aha-opplevelse når de ser nyere løsninger. Det ser rett og slett mer innbydende ut enn det gjorde bare for noen år siden.

– Det å kunne være fleksible og ordne ting slik kunden ønsker, er en av våre styrker. Størrelse, form og funksjoner tilpasses den enkelte. Når vi får inn bestillinger blir badstueløsningene våre prefabrikkerte slik at vi raskt kan få bygget og montert dem hos kunden. Vi tilbyr selvfølgelig både salg- og leasing.

Gir mange muligheter

Alt er selvfølgelig korrekt bygget med tanke på ventilasjon og isolasjon for å minimere strømforbruket.

– Det er slutt på den tiden da man måtte planlegge i timevis før man skulle bruke badstuer. De har en strømbesparende standby-funksjon og kan veldig raskt nå en ønsket temperatur. Alle våre produkter kan fjernprogrammeres for hele ukas drift det gjør at det er enkelt å sette opp ukas plan og tilby temakvelden.

– Eksempler på hva kunder av oss tilbyr kundene sine i løpet av uka er softsauna, tørrbadstu, duftbadstu og himalayasalt. Dette gjøres veldig enkelt med våre systemer, fortsetter Johansen.

Åpenbare helseeffekter

Med 10 års erfaring i treningsbransjen vet han at det å kunne tilby et behagelig og sunt kompliment til treninga er noe som settes pris på av kundene.

– Generelt er selvfølgelig de som går på treningssenter helsebevisste. Badstubading viser seg å ha en positiv effekt på mange områder av folks helse, og jeg tror det hadde vært en god idé om flere personlig trenere la inn badstue i sine treningsprogram til kunder, sier han.

Positive effekter

  • Raskere restitusjon
  • Bedre blodgjennomstrømming
  • Reduksjon av stress
  • Vektnedgang
  • Styrking av immunforsvaret
  • Forbedret søvnkvalitet
  • Minsket risiko for hjerte- og karsykdommer

 

– Badstuer er en ekstra grunn for kundene til å komme og bli på treningssenteret. Helsegrunnene er åpenbare, men den sosiale settingen en badstue er, skal ikke undervurderes. Det å møtes i badstua etter trening viser seg å være veldig populært der forholdene er innbydende, sier Johansen.

Tatt i bruk hos SPREK

Espen Ødegaarden, medeier i SPREK-kjeden, har nylig fått montert ny badstue på SPREK Tønsberg og har flere i bestilling:

– Vi merker en økende etterspørsel fra kundene. De forventer at vi som et fullservicesenter har et tilbud om badstue. Rent teknisk er det ideelt at modulene kan plasseres enkelt inn i et allerede eksisterende senter, selv om det i utgangspunktet ikke var tenkt å installere badstue der.

– I nye sentre er det en selvfølge for oss med badstue. TylöHelo sine produkter har høy standard og er med sitt flotte design, et smykke i garderoben. Vi er også bevisste på å bruke nye og smarte funksjoner som både forenkler driften for de ansatte og gjør at vi sparer penger, sier Ødegaarden.

For mer informasjon: Se www.tylohelo.com/no

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]