annonse

annonse

«Nattklubb-sykling» gir treningsboom

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

SATS´ nye sykkel-konsept – der treningsrommet forvandles til en pulserende nattklubb – er blitt så populær at treningssenterkjeden må sette opp ekstratimer for å møte etterspørselen.

– Akkurat nå er dette treningsfesten alle vil være med på. Ventelistene ble fulle på rekordtid, så nå setter vi opp ekstra timer for å gi kundene våre det de ønsker, sier produktutvikler Tonje Kristenstuen i SATS, ifølge en pressemelding.

Sykkeltimer med fokus på musikk, energi og underholdning, har i lang tid vært en av de hotteste treningstrendene i USA.  Nå er denne trenden også i ferd med å ta Skandinavia med storm gjennom SATS´-konseptet Rock The Bike.

En av de mest populære

Salen der timene holdes, blir i praksis omgjort til en pulserende nattklubb – takket være laser, lys, lyd og energiske instruktører.

– 8. oktober lanserte vi denne helt spesielle sykkeløkten, og det ble en suksess fra første dag.  Interessen har slått alle forventninger, og allerede to uker etter lansering var «Rock The Bike» blitt en av våre mest populære treningstimer, forteller Kristenstuen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Vi er blitt helt overveldet over responsen Rock The Bike har fått. Vi har måttet sette opp flere timer bare for å møte den enorme etterspørselen, forklarer Henrik Johansson, produkt- og konseptleder ved SATS.

Underholdning er viktig

– Vi ser at det å oppleve noe og bli underholdt samtidig som vi trener, blir stadig viktigere for våre medlemmer. Med Rock The Bike har vi åpenbart truffet spikeren på hodet i så måte, og det er veldig gøy, fastslår han.

Rock The Bike finnes foreløpig i Norge hos SATS Colosseum og SATS Storo (begge Oslo) samt SATS Sandvika (Bærum).

LES OGSÅ: Innendørssykling gruser konkurrentene

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]