annonse

annonse

Negativ vekst for Actic i andre kvartal

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Omsetningen falt med en prosent til 238 millioner svenske kroner (240), og driftsresultatet (EBIT) havnet på minus 1,5 (20,7) millioner svenske kroner – tilsvarende en margin på minus 0,6 (8,7) prosent.

Resultatet ble påvirket av omstillingsarbeidet i andre kvartal, noe som resulterte i merkostnader på til sammen nesten 12 millioner svenske kroner, inkludert organisasjonsendringer og støttekostnader.

Gjennomsnittlig inntekt per medlem per måned (ARPM) økte med en prosent til 352 svenske kroner, ifølge en melding fra Actic.

Ikke fornøyd

– Driftsresultatet i andre kvartal er svært utilfredsstillende. Med mål om å øke konsernets inntjening med 40-50 millioner svenske årlig, fortsetter vi å jobbe med å konseptualisere tilbudet og effektivisere driften, sier Anders Carlbark konsernsjef og administrerende direktør i Actic Group.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Han legger til at kjeden overvåker «underpresterende fasiliteter» og der langsiktige lønnsomhetsmål ikke oppnås, blir det nedleggelse eller salg – noe som forventes å ha en effekt på inntjeningen på 12-15 millioner svenske kroner på årsbasis,

Utfasingen av omstruktureringskostnadene vil skje i løpet av andre halvår, ifølge meldingen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]