annonse

annonse

Nesten 50 PT-millioner for EVO

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Omsetningen på personlig trening steg til 48 millioner for treningskjeden i 2018. Det er en økning på 25 prosent i forhold til året før.

– Vi er veldig godt fornøyd med årets resultat og det gjør meg stolt at våre personlige trenere leverer et så godt produkt. Veksten skapes med tilnærmet likt antall personlige trenere som året før og det gjør prestasjonen meget sterk, sier produktsjef Henning Holm i EVO i en pressemelding.

Utvikling PT-omsetning EVO-kjeden.

– Vi satte et mål for 2018 om at alle nye medlemmer skulle komme i kontakt med en PT og det har vi klart. Det kan se ut til at dette har bidratt meget positivt både for PT-salg og medlemstall, fortsetter han.

Blir viktigere

Produktsjefen fremhever at det for kjeden er det viktig at de har en av markedets beste PT-modeller.

– I vårt konsept bidrar i tillegg de personlige trenerne med tilstedeværelse og medlemsoppfølging, påpeker han.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Gjennom økning i omsetning og antallet PT, har EVO slått seg opp som en av de store innen personlig trening i Norge, ifølge meldingen.

Veksten ser imidlertid ut til å gjelde hele bransjen. Anslag for 2018 viser økt omsetning på PT sammenlignet med fjoråret og bidrar til at dette blir viktigere både for de store kjedene og de mindre aktørene.

Digital markedsføring
Andreas Skjetne (Foto: EVO)

– Det siste året har vi jobbet aktivt for å bidra til økt salg hos våre personlige trenere. Gjennom tilpassede digitale tilbud og markedsføring i sosiale medier har vi lyktes med å knytte flere medlemmer med våre PT.

– Vi ser at dette er gunstig for alle parter og vår satsning i sosiale medier ser ut til å gi resultater, så dette er noe vi vil fortsette å utvikle i 2019, sier Social Media Manager Andreas Skjetne i EVO.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]