annonse

annonse

Foto:

F.v Nils Øyvind Solbakken og Stig Morten Hardeland

NEXT åpner nytt senter på Hafslo

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

NEXT fortsetter sin ekspansjon og åpner nå sitt tredje treningssenter i Sogn og Fjordane, denne gangen på Hafslo. Det nye senteret blir en del av flere nyåpninger i høst, hvor NEXT kjeden nærmer seg 20 sentre.

Den offisielle åpningen finner sted i august, og med moderne treningsutstyr og nyoppussede lokaler, ønsker NEXT Hafslo å møte ulike treningsbehov og mål.

En av de store fordelene med det nye senteret er at medlemmene får tilgang til alle tre NEXT-sentrene i Sogn og Fjordane, for prisen av ett medlemskap. Dette gir større fleksibilitet og flere treningsmuligheter for medlemmer som bor eller jobber i området. De andre sentrene ligger i Sogndal og Kaupanger, og med det nye senteret på Hafslo, blir det enda enklere å finne tid og sted for trening.

“Vi er utrolig glade for å kunne utvide vårt tilbud til Hafslo,” sier daglig leder Stig Morten Hardeland. “Vi har sett en stor etterspørsel etter treningsfasiliteter i området, og vi er stolte over å kunne tilby et topp moderne senter som en del av vårt nettverk.”

Videre legger Hardeland til at senteret også vil få den beste utsikten i Sogn og Fjordane, noe som gir en ekstra dimensjon til treningsopplevelsen.

Med denne nyeste åpningen viser NEXT sitt engasjement for å fremme helse og velvære i området, og de ser frem til å ønske nye medlemmer velkommen til det nye senteret på Hafslo.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]