annonse

annonse

NEXT ekspanderer med flere sentre

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

NEXT vokser og vil legge listen høyt de neste årene. Ekspansjonen, nå sist i Sogndal, går som planlagt. Strategien er å være det beste alternativet for samarbeid om senterdrift.

– Det å kunne tilby trening til en god pris, samtidig som vi tjener mer per medlem, er nøkkelen til sunn drift, sier styreleder Jorge Brito i NEXT.

– Fordelen med NEXT er at vi kan være konkurransedyktige overalt, både på de mindre plassene, men også i de større byene. Det gjør at vi nå ser på etableringer i flere større kommuner, fastslår han.

Samarbeid og nyetableringer

Lørdag møtte hundrevis av mennesker opp til åpning av NEXT sitt nye treningssenter i Sogndal.

– Vi er stolte og ydmyke for den enormt gode mottakelsen vi har fått, sier Stig Morten Hardeland, eier og driver av NEXT Sogndal.

– Det føles fantastisk godt å ha blitt en del av NEXT familien, jeg har fått veldig god oppfølgning og hjelp fra første stund, de har veldig gode rutiner rundt etablering og senterdrift – og jeg gleder meg til fortsettelsen, avslutter Hardeland

Nå går veien videre til Nord Odal, som åpner om tre uker.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Gode partneravtaler i havn

– Fordelen med et NEXT samarbeid, er at vi kan tilby en fast pris på alle tjenestene sentrene kjøper og benytter i sin daglige drift. Det blir veldig forutsigbart for sentrene å ha en fast pris fra måned til måned, sier Brito og tar regnskap som et eksempel.

– Regnskap kan variere fra måned til måned, plutselig kan det komme en måned med en dobling av månedsbeløpet, det er noe vi unngår med en lav fastpris avtale.

Markedsavdeling

NEXT kan fra desember også tilby sentrene digital markedsføring gjennom sin egen markedsavdeling, vi ansetter en markedssjef som skal styre denne, sier Brito.
– Med god kompetanse rundt digital markedsføring, får vi mer synlighet og mer valuta for pengene som brukes.

Brito forteller at det han har planlagt med NEXT «sitter i ryggmargen», og målene er krystallklare:

– Vi må følge det vi tror på og forretningsmodellen vår, samtidig knytte til oss viktig kompetanse som kan skape vekst, fastslår han.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]