annonse

annonse

Foto:

Jorge Brito, grunder NEXT
Vellykket åpning i Sogn

NEXT fortsetter sin ekspansjon

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Det er ingen tvil om at treningsfeberen herjer i Norge, og en av selskapene som nyter godt av denne trenden er NEXT. Sist lørdag åpnet NEXT sitt nyeste senter i Kaupanger, Sogn. Dette er en del av en rask vekst siden kjedens oppstart i 2022, og nå gjør de seg klare for å etablere sitt tiende senter i Arendal.

Styreleder og gründer av NEXT, uttrykker stor glede over suksessen i Kaupanger. “Det er en sterk tillitserklæring at så mange velger å melde seg inn gjennom forhåndssalget. Vi er overveldet og veldig fornøyd med resultatet,” sier Brito.

Åpningen av NEXT Kaupanger ble en begivenhet som samlet lokalbefolkningen. Med toppmoderne utstyr, personlige trenere og et bredt utvalg av treningsalternativer, er NEXT Kaupanger klare for å imøtekomme ulike treningsbehov. Senteret tilbyr også moderne omkledningsfasiliteter og sone hvor medlemmene kan slappe av og sosialisere seg etter treningsøktene.

Det er tydelig at NEXT treffer riktig, og de planlegger nå å fortsette sin ekspansjon. Neste stopp for selskapet er Arendal, hvor NEXT Torsbudalen snart vil åpne dørene. Dette senteret vil bli det tiende i rekken siden oppstarten.

Det har vært en klar strategi for vekst siden oppstarten i 2022 og vi har en god plan på å tilby kvalitetstrening for et bredt publikum. Når vi i tillegg har en blanding av toppmoderne fasiliteter, et bredt spekter av treningstilbud og et sterkt fokus på kundetilfredshet, står NEXT godt rustet til å møte fremtidens utfordringer i treningsbransjen, avslutter Brito.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]