annonse

annonse

NEXT fortsetter veksten: Syv sentre på ett år

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningssenterkjeden NEXT forsetter sin ekspansjon ved å åpne tre nye sentre på åtte dager. Dette tar det totale antall sentre til syv, ettersom det første senteret ble åpnet for bare 12 måneder siden. De nye sentrene ligger i Bergen, Biri og Froland. Styreleder i NEXT, Jorge Brito, uttrykker stor glede over åpningene og beskriver dem som en betydelig suksess.

-Vi er veldig fornøyd med at våre nye treningssentre har blitt så godt mottatt, salget av medlemskap har vært veldig bra, sier Brito. Å åpne tre sentre på bare 8 dager viser også vårt engasjement til å satse, og ikke minst bringe et godt treningstilbud til flere mennesker. Det har vært mye jobb, men når huseiere, leverandører og ansatte jobber så godt sammen, kommer vi alltid i mål.

– 2 av sentrene som har åpnet er samarbeidssentre, og våre drivere får all hjelpen de trenger underveis. Vi gir tett og tilpasset oppfølgning, som vil gi et solid grunnlag og et godt utgangspunkt for videre drift. Dette sikrer også god lønnsomhet over tid, og minsker risikoen av å eie sitt eget treningssenter.

Tilbakemeldingene fra nye medlemmer under åpningene, er veldig gode og konseptet treffer godt. Dette gjør oss sikre på veien videre og vi har ambisiøse planer for fremtiden, bl.a er det signert 2 nye lokasjoner og flere er på vei, avslutter Brito.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]