annonse

annonse

Foto:

NEXT Danmarksplass

NEXT tar over iTrain på Danmarksplass

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

iTrain på Danmarksplass stengte dørene 30. mai. I løpet av de neste 10 ukene, vil lokalet gjennomgå omfattende oppgraderinger. Jorge Brito, grunder av NEXT, avslører at det nye senteret vil åpne i midten av august.

iTrain Danmarksplass, overlater driften til NEXT-kjeden. Med stenging av iTrain 30. mai, vil det være et midlertidig avbrekk, før et helt nytt treningssenter åpner dørene midt i august.

Vi i NEXT er begeistret over å kunne videreføre treningsarven på Danmarksplass, forteller Brito. Han uttrykker glede over muligheten til å gi medlemmene en oppgradert treningsopplevelse, med flere treningsmuligheter og bedre utstyr enn noensinne.

Den 10 uker lange oppgraderingsperioden vil bli brukt til å forvandle det som var iTrain. Inventaret vil bli byttet ut, lokalet vil bli totalt pusset opp og det vil bli installert toppmoderne treningsutstyr, for å gi medlemmene den ultimate treningsopplevelsen.

I tillegg til å introdusere et toppmoderne treningssenter, er det med stor glede for oss å annonsere at Fabian Kongevold Foss og hans bror Nichlas Kongevold Foss vil være ansvarlige for å drive NEXT Danmarksplass.

Fabian Foss uttrykte sin entusiasme for dette nye kapittelet og forteller: Dette er en utrolig mulighet for oss. Vi er begeistret for å kunne bringe vår lidenskap for trening til NEXT Danmarksplass, og vi ser frem til å bidra til å skape et enestående treningsmiljø for medlemmene våre.

Fabian Foss er p.t i norgestoppen for juniorer i Squash og NEXT Danmarksplass blir nabo til Milepel Squash som brødrene også drifter.

NEXT har som mål å tilby et bredt spekter av treningsmuligheter som passer for alle. Enten du er en dedikert styrketrener, en ivrig kondisjonsutøver eller ønsker å delta på timer med personlig trener, vil NEXT Danmarksplass ha noe for deg.  Brito understreker viktigheten av å skape et inkluderende og inspirerende treningsmiljø på sine NEXT sentre. Med engasjerte trenere og drivere, vil de sørge for at medlemmenes treningsreise blir både givende og morsom.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]