annonse

annonse

Foto:

NHO Geneo samling

NHO Geneo arrangerte regional samling

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Som en del av NHO Geneo sin plan for å skape et sterkt fellesskap og drive bransjen fremover, ble det i dag arrangert regional samling i Stavanger. Samlingen ga en unik mulighet til å nettverke, utveksle kunnskap og det ble det også lagt vekt på viktigheten av Grønn resept og samarbeid med Antidoping Norge.

Mee Eline Eriksson fra NHO Geneo, forteller til Treningsindustrien at det er alltid hyggelig å komme ut og møte medlemmene. Disse samlingene gir oss muligheten til å bli bedre kjent med utfordringene og mulighetene i bransjen og til å styrke samholdet mellom medlemmene.

Under samlingen ble det lagt vekt på viktigheten av utveksling av kunnskap og erfaringer mellom medlemmene. Deltakerne fikk muligheten til å diskutere aktuelle temaer som medlemspleie, markedsføring og bærekraft.

To spesifikke temaer som fikk betydelig oppmerksomhet under samlingen var Grønn resept og samarbeid med Antidoping Norge. Grønn resept er et program som fremmer fysisk aktivitet som en del av behandlingen for ulike helseproblemer. Deltakerne diskuterte hvordan treningsentrene kan spille en aktiv rolle i å støtte og implementere Grønn resept-ordningen, for å fremme helse og velvære hos en bredere befolkning.

Samarbeidet med Antidoping Norge var et annet viktig tema på samlingen. Treningsenterbransjen har et ansvar for å sikre ren trening og bekjempe bruk av dopingmidler. Deltakerne diskuterte hvordan treningsentrene kan bidra til å forebygge dopingbruk, øke kunnskapen om antidopingregler og etablere et sterkt samarbeid med Antidoping Norge for å sikre et etisk og trygt treningsmiljø.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]