annonse

annonse

Foto:

NHO Geneo

NHO Geneo inviterer til webinar

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) Geneo inviterer til et webinar 25. mai 2023 for å informere om Skatteutvalgets forslag om moms på treningsavgiftene. Forslaget kan få store konsekvenser for treningssenterbransjen, og NHO Geneo ønsker å sette fokus på hva forslaget innebærer og hva som kan gjøres.

Forslaget om moms på treningsavgiftene er en del av Skatteutvalgets rapport som ble presentert i mars 2023. Rapporten inneholder en rekke forslag til endringer i skattesystemet, og momsforslaget har skapt debatt og usikkerhet i treningssenterbransjen.

Under webinaret vil Mee Eline Eriksson, fagdirektør for forebyggende helse i NHO Geneo, og Agnes Brandt, skattejurist i NHO, informere om hva forslaget innebærer og hvem som vil bli omfattet. De vil også diskutere mulige konsekvenser for bransjen, og hva NHO Geneo jobber med for å påvirke politikere og samarbeidspartnere.

NHO Geneo vil også presentere hva bransjen selv kan gjøre for å påvirke beslutningstakere og håndtere konsekvensene av forslaget. En felles kommunikasjonsstrategi vil være viktig, og NHO Geneo vil gi råd og veiledning om hvordan man kan jobbe sammen for å påvirke politikere og opinionen.

Webinaret er åpent for alle som er interessert i treningssenterbransjen og vil finne sted 25. mai 2023 kl. 09.00–10.30. 

Påmeldingsfristen er 25. mai 2023.

TRYKK HER FOR PÅMELDING!

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]