annonse

annonse

Nivå åpnet dørene i Halden

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Fredag 15. oktober åpnet Nivå, det nye treningssenteret i Halden. Det er Jamie Sorensen, Lars Kynningsrud og Ole Jørgen Unneberg står bak satsningen.

Lyssettingen er designet til å øke prestasjonsevnen, og musikken er skreddersydd av DJ-en på huset. Alt for å gi deltakeren en skikkelig rå treningsopplevelse. De teknologiske løsningene, interiørdesignet, smoothiebaren og loungen skal bidra til å gi en skikkelig god totalopplevelse, ifølge en pressemelding.

Nivå har utviklet konseptene de kaller BURN og POWER. BURN er et konsept som skal levere rene løpetimer, i tillegg til to-stasjons «bootcamp»-økter.  POWER-konseptet er et HIIT konsept. Begge er bygget med Technogym sin Skill-serie.

– Kjernen i satsningen er konseptrommene våre. Med disse ønsker vi å levere effektive treningsøkter som også gir en rå opplevelse, slik at medlemmet har det gøy, får resultater og virkelig gleder seg til å komme tilbake, sier Jamie Sorensen.

Han legger til at de er stolte over det gründerne har skapt sammen.

– Det er lagt ned en enorm innsats fra eierne og teamet på senteret. Det har vært mye arbeid og har kosta mye energi, men i dag er alt verdt det. Det er en skikkelig energiboost, og jeg kjenner på så mye positivitet, sier Sorensen.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]