annonse

annonse

Nordiska Galleriet tar inn Technogyms «Personal Line» i butikk og online

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Personal Line, Technogyms treningsutstyr for hjemmetrening – designet av den italienske designeren Antonio Citterio – blir en del av Nordiska Galleriets sortiment i Norge og Sverige.

Som en ledende aktør innen designmøbler og det siste innen interiørdesign, tilbyr Nordiska Galleriet et bredt spekter av høykvalitetsprodukter fra verdensledende merkevarer og designere – fra møbelklassikere til interiørobjekter og godt designet friluftsutstyr.

Fra og med 30. september er Technogyms hjemmetreningsutstyr en del av Nordiska Galleriets sortiment, ifølge en pressemelding.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Naturlig samarbeid 

Personal Line er en serie treningsmaskiner laget i Italia og designet for å integreres med resten av hjemmets innredning. Serien er designet av den italienske designeren Antonio Citterio, som i tillegg til Technogym har jobbet med mote- og møbelhus som B&B Italia, Flos og Hermès.,

Han har blitt tildelt flere priser inkludert Compasso d’Oro.

I mer enn 100 år har Nordiska Galleriet tilbudt en kombinasjon av eksklusive designermøbler og siste nytt i bransjen.

– Målet vårt er å formidle sammenhengen mellom trivsel og miljøet vi lever i. Derfor var det naturlig å invitere Technogyms eksklusive treningsserie til Nordiska Galleriet. I likhet med Nordiska Galleriet følger Technogym sine kunder fra idé til ferdig interiørkonsept hvor helse, design, kvalitet og funksjon går hånd i hånd, sier Axel Söderberg, administrerende direktør og konsernsjef i Nordiska Galleriet Group.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

 – Nøye utvalgt

I Personal Line har Antonio Citterio designet hver eneste detalj og skapt et møte mellom trening og stilrene produkter i nøye utvalgte materialer av høy kvalitet. Serien kombinerer funksjon, sikkerhet, komfort og design for den ultimate treningsopplevelsen hjemme.

Utstyret fusjonerer håndverk med den nyeste teknologien og dekker alt fra kondisjonering til styrke og tøying. Høydepunktene inkluderer et justerbart og ergonomisk treningssykkelsete designet av møbelmerket Vitra.

– Technogyms produkter handler om balanse og velvære, samtidig skiller de seg ut på flere plan. Design, materialer og kvalitet er nøye utvalgt. De siste årene har betydningen av bevegelse, velvære og psykisk helse fått et helt nytt fokus. Her fyller produktene våre og treningsopplevelsen de tilbyr et viktig behov, sier Marianne Søyland Bryhn, Nordic Chief Marketing Officer i Qicraft |Technogym.

– Samarbeidet med Nordiska Galleriet og deres unike produktspekter av designermøbler er helt i tråd med Personal Line og hva vårt varemerke står for og formidler, avslutter hun.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]