annonse

annonse

Norges første offisielle Hyrox Affiliate

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Focus Norway, som nå er en del av MOVA, introduserer Hyrox som et tilbud på timeplanen sin. Hyrox, med aktiviteter i Sverige, Danmark og Finland, tilbyr et treningskonsept som kombinerer kondisjon og funksjonell styrke.

Hyrox-konkurransene er utformet for å teste deltakernes utholdenhet, styrke og mentalitet gjennom en serie løpeøvelser, blandet med funksjonelle øvelser. Med etableringen av dette på timeplanen, får treningsinteresserte i Norge tilgang til en ny form for fysisk aktivitet og konkurranse.

En særegen egenskap ved Hyrox-konkurransene er de standardiserte øvelsene som utfordrer deltakerne. Disse øvelsene er utvalgt for å være enkle nok til at de aller fleste kan mestre dem, samtidig som de til sammen utgjør en utfordrende og omfattende test av fysisk kapasitet.

“Med introduksjonen av Hyrox tilbyr vi en ny treningsform,” sier en representant for prosjektet. “Vi håper dette vil gi en variert treningsopplevelse for de som søker etter nye utfordringer.”

Dette initiativet forventes å appellere til et bredt spekter av treningsentusiaster, fra de som er på utkikk etter nye utfordringer til de som er seriøse om sin fysiske trening. Lanseringen av Norges første Hyrox affiliate representerer et nytt tilbud i det norske treningslandskapet.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]