annonse

annonse

Norges nyeste treningskjede heter Feel24

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Mats Ola Martinsen tok med seg sine syv SKY Fitness-sentre i Nord-Norge og startet opp kjeden Feel24. Antall sentre skal dobles i 2019, og kjeden skal i tillegg ta steget ut av landsdelen.

Treningsgründeren Mats Ola Martinsen fra Lofoten etablerer treningskjeden Feel24. Han tar med seg hele sin portefølje på totalt syv treningssenter, trår ut av Sky Fitness kjeden– og går solo.

LES OGSÅ: Trekker syv sentre ut av SKY Fitness

– Feel24 skal være lavterskel treningssentre som passer for alle, uansett alder, fasong og utgangspunkt. Feel24 er basert på friheten til våre medlemmer, og har derfor lav pris, ingen bindingstid, åpent 24/7, tilgang på alle våre avdelinger og mulighet for å pause medlemskapet, fastslår Martinsen.

Starter opp ungdomskonsept

I en pressemelding opplyser han at kjeden i tillegg har økt bemanning på senterne, satser mer på personlig trening der man har egne PT avdelinger, og jobber med enda flere nye treningskonsepter.

– I forbindelse med kutt i fysisk aktivitet og svømming på ungdomstrinnet, starter vi opp konseptet Feel24 Ung, som er en ungdomsgruppe der vi veileder de unge innenfor styrketrening og bidrar til mer fysisk aktivitet i hverdagen, opplyser Martinsen.

Handler om følelsen

I en tid hvor ytre påvirkninger har gjort presset på unge og voksne større, har utfordringene knyttet til psykisk helse vokst. Feel24 sin visjon er at trening ikke skal handle om utseende, men om å føle seg vel i egen kropp, heter det i meldingen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Vi håper og tror at Feel24 kan være med å bidra, samt tilrettelegge for et sunnere fokus på velvære gjennom å ufarliggjøre det å trene på treningssenter. Det handler eksempelvis om måten man kler seg på. Alle bør få kjenne gleden av å bruke kroppen – uavhengig av utgangspunkt, sier Martinsen.

– Feel24 skal være et sted hvor folk skal finne den gode følelsen trening gir. Gjennom god oppfølging og tilrettelegging skal Feel24 inspirere mennesker til å bli en bedre versjon av seg selv, utdyper han.

Dobler antall senter i 2019

Feel24-kjeden teller totalt syv senter i Nord-Norge per i dag. Det antallet skal dobles i løpet av 2019, og samtidig satser kjeden ut av landsdelen.

– Grunnet stor etterspørsel innenfor vårt treningskonsept, og fornøyde kunder, ønsker vi å kunne tilby dette til så mange som mulig innen kortest mulig tid. Vi har allerede 10 planlagte lokasjoner som skal åpnes i løpet av de nærmeste to årene, hvor syv etableres allerede i 2019, fastslår Martinsen.

Det blir minst to nye sentre i Tromsø, kjeden har signerte to leieavtaler i Nordland og en i Finnmark, som åpnes fortløpende i 2019.

– I tillegg har vi hatt henvendelser på folk som ønsker å starte sitt eget franchise-senter gjennom kjeden vår, og vi har en dialog med to andre aktører i bransjen, som ønsker å re-brande sine sentre til Feel24, sier Martinsen.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]