annonse

annonse

Norgessjef på plass i Fitness Engros

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Med erfaring fra treningssenterbransjen samt Fitnessagenten og Concept Norway, tok Mauricio Stangeland fatt på jobben som Country Manager i Fitness Engros før sommeren.

– Med jobben som Country Manager, har jeg som hovedoppgave å bygge en salgsorganisasjon og være en driver til salg av Fitness Engros sine agenturer med blant annet Body Bike, Gym80, StairMaster og mye mer. Vi bygger et team sammensatt av mennesker som er flinke til å hjelpe andre mennesker til å fatte de riktige beslutningene, forteller Stangeland i en melding.

Med jobben i Fitness Engros tar Stangeland steget tilbake i treningsbransjen etter et opphold på noen år i telekombransjen.

Han forteller til Treningsindustrien.no at veien tilbake var ganske enkel:

– Det å få muligheten til å jobbe innenfor treningsbransjen med produkter jeg har tro på, og ikke minst jobbe med alle de fantastiske menneskene som finnes rundt i Norge, var avgjørende faktorer for å komme tilbake til bransjen, sier Stangeland.

Med seg på det nyetablerte Norgeskontoret på Økern i Oslo har han salgskonsulent Louise Tranekær Maabjerg, samt Stein Erik Wang og Markus Backström på service.

LES OGSÅ: Fitness Engros skal vokse i Norge

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]