annonse

annonse

Norsk Treningshelse AS kjøper Stamina Trening

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

De to største eierne i Norsk Treningshelse, idrettslegen Arne Instebø og Trond Mohn, har ambisjoner om å videreføre driften av Stamina Trening basert på et utvidet tjenestetilbud som inkluderer helsetjenester.

Norsk Treningshelse AS kjøper 100 prosent av aksjene i Stamina Trening Holding AS. Avtalen ble signert 4. juni 2018 og selger Stamina Group er svært fornøyd med å ha funnet en riktig ny eier til Stamina Trening, ifølge en pressemelding.

Salgsprosessen har vært kort og effektiv. Stamina Trening passer svært godt inn i Norsk Treningshelses strategi som er tuftet på etablering av et utvidet medisinsk behandlingstilbud, blant annet med behandling som fysioterapi og legekonsultasjon knyttet til medlemskap i Stamina Trening.

Stamina Trening vil bli drevet videre som i dag, med samme fokus og strategi, men med et gradvis utvidet tjenestetilbud innenfor medisinsk behandling.

Vil bidra til å gjøre en forskjell

Trond Mohn har et brennende engasjement for helsefremmende arbeid og et sterkt ønske om å være med å bidra til en bedre folkehelse. Sammen med gründer og lege Arne Instebø tar han nå første steget på veien mot sitt bidrag til markant og innovativ endring av treningsbransjen, med oppkjøpet av Stamina Trening, ifølge meldingen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Fysisk inaktivitet er vår tids største helseproblem. 950 000 nordmenn regnes i dag som fysisk inaktive, og det koster samfunnet over 4 milliarder kroner årlig. Mohn og Instebø ønsker å bekjempe dette og tror sterkt og inderlig på at regelmessig fysisk aktivitet er beste medisin for å forebygge og behandle de vanligste belastningsplagene og livsstilssykdommer.

Et integrert helse- og treningstilbud tilpasset alle er en forutsetning for at dette arbeidet skal kunne gjøres.

«Flere friske folk»

Stamina Trening, med sine 42 senter og 50 000 medlemmer, er Norges nest største treningskjede. Selskapet har siden 2012 vært del av Stamina Group som nå rendyrker sin virksomhet på bedriftshelsetjeneste og rehabilitering.

Siden etableringen av Stamina Trening i 2012, har Stamina Group bidratt til å profesjonalisere og utvikle treningssenterbransjen i Norge gjennom blant annet oppkjøp og konsolidering. Stamina Trening er nå et veldrevet selskap med en sterk og kompetent organisasjon, ifølge meldingen.

Sammen med Norsk Treningshelses Idrettsmedisinske avdeling i Bergen dannes nå grunnlaget for et utvidet helsetilbud til Stamina Trenings medlemmer.

Med bakgrunn i helseutviklingen her til lands og ellers i den vestlige verden vil vi nå tilby markedet en unik kombinasjon av helsetjenester og fullservice treningssentre, med en enestående lokal tilstedeværelse i store deler av Norge, heter det i meldingen fra Stamina Trening.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]