annonse

annonse

Nr1 Fitness åpner nytt senter på Sotra

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Det nye senteret vil ligge på Ågotnes og er et ekspress-senter på ca.500 kvm. Fra før har Nr1 Fitness et fullskalasenter på Sotra, nærmere bestemt på Straume.

– Vi ønsker å satse videre på Sotra og har besluttet å gjøre betydelige investeringer for å få et enda bedre og bredere treningstilbud for våre kommende og eksisterende kunder, sier konsernsjef i Nr1 Fitness, Trygve Amundsen, i en pressemelding

Nr1 Fitness Sotra har gått med økonomisk tap over mange år, men nå er kjeden bestemt på å satse videre og ta større markedsandeler på øya.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Amundsen sier at det ikke er noen hemmelighet at kjeden har tapt mye penger på virksomheten på Sotra.

– Det er stor konkurranse i området og det er også flere aktører som har tapt mye penger her ute. Men nå skal vi gjøre det vi kan for å bli en enda mer attraktiv aktør i området, fastslår han.

Investerer betydelig beløp
Konsernsjef Trygve Amundsen og daglig leder på Sotra-sentrene Cathrine Heggøy Fonnes. (Foto: Nr1 Fitness)

– Nå får vi et fantastisk flott senter på Ågotnes med alt av det siste innen treningsutstyr. Samtidig investerer vi betydelig beløp på vårt fullskalasenter på Straume. Nye spinningssykler og nytt styrkeutstyr skal gjøre senteret mer attraktivt.

Med to sentre på Sotra, samtidig som kundene kan trene på alle kjedens øvrige sentre i Bergen, vil Nr1 Fitness tilby et mangfold som ingen andre aktører på øya kan tilby, mener Amundsen.

– I tillegg er vi det rimeligste alternative på øya. Og gudene vet om vi plutselig starter et tredje senter på Sotra, avslutter Amundsen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]