annonse

annonse

Nr1 Fitness åpner på Stathelle

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

I månedsskiftet april/mai åpner Nr1 Fitness et nytt senter på Stathelle. Det blir senter nummer to i Bamble kommune og det femte i Telemark.

Det er Nr1 Fitness Langesund som skal drifte senteret på Stathelle, ifølge en pressemelding.

Sommeren 2014 kjøpte Nr1 Fitness konkursboet til Puls Langesund i Bamble kommune. Senteret hadde på konkurstidspunktet i underkant av 400 medlemmer. Etter at Nr1 Fitness startet opp i Langesund gikk medlemsmassen fra ca. 300 til ca. 800 medlemmer på under ett år.

De siste par årene har senteret hatt i underkant av 1 200 medlemmer.

Daglig leder, Stine Amundsen, har vært med på hele reisen.

– Jeg jobbet som resepsjonist da Puls gikk konkurs i 2014. Jeg legger ikke skjul på at dette var en tøff periode for både meg og alle ansatte. Når vi fikk høre at Nr1 Fitness overtok driften ble vi selvsagt veldig begeistret. Etter kort tid fikk jeg ansvaret som daglig leder.

– Strategisk lurt

– At vi har klart å nå nesten 1 200 medlemmer i Langesund er vi selvsagt veldig stolt over. De ansatte har virkelig gjort en fantastisk jobb. Nå har vi god kontroll på driften og selskapet har hvert år siden oppstart levert positive regnskapstall, sier en stolt daglig leder.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Nå satser Nr1 Fitness Langesund videre og starter et nytt senter på Stathelle, kun noen kilometer fra senteret i Langesund

– Senteret i Langesund er et fullskalasenter der senteret både er bemannet og har et godt gruppetreningstilbud. Vi har mange kunder som reiser forholdsvis langt for å trene hos oss i Langesund. Det synes vi er kjempehyggelig, men vi er overbevist om at det er strategisk lurt å starte opp med et senter på Stathelle.

– Stathelle er et knutepunkt mellom Langesund og Porsgrunn, og nå kan vi nå et større nedslagsfelt. Vi har derfor i en god stund sett etter egnede lokaler. Når plutselig de tidligere lokalene til Jernia ble tilgjengelige var det bare til å slå til. Dette blir et såkalt ekspress-senter. Her blir det styrke og kondisjon på nesten 400 kvm., forteller hun.

Flere sentre i kjømda

Konsernsjef Trygve Amundsen i Nr1 Fitness, er veldig godt fornøyd med nyetableringen.

– Vi har arbeidet en god stund med å etablere et senter på Stathelle. Og dette er forhåpentligvis kun ett av flere nye prosjekter for Nr1 Fitness i Telemark. Jeg kan vel gå så langt som å si at det nå er stor sannsynlighet for at vi har flere sentre i Telemark enn det vi har i dag, når vi teller opp på slutten av året, sier Amundsen.

LES OGSÅ: Nr1 Fitness blir størst i Arendal

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]