annonse

annonse

Nr1 Fitness åpner to nye i høst

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Kun en uke etter åpning av Nr1 Fitness Lunde i Telemark, kan konsernsjef Trygve Amundsen offentliggjøre at kjeden åpner to nye sentre i løpet av august måned: Et i Fyllingsdalen i Bergen og et i Arendal.

Med dette vil Nr1 Fitness kjeden telle 21 sentre, ifølge en pressemelding fra selskapet.

I 2008 startet Nr1 Fitness sitt første senter i Fyllingsdalen. Dette er et fullskalasenter og har i dag en medlemsmasse på ca. 3 000 medlemmer. Her tilbys det et stort spekter av gruppetreningstimer, spinning, barnepass og senteret har en egen spa-avdeling.

I august/september starter kjeden senter nummer to i samme bydel.

– Vi har over en periode jobbet for å få huseier med på å utvide vår eksisterende lokasjon, men vi har så langt ikke kommet helt i mål. Dette arbeidet fortsetter. Vi har rett og slett vokst oss ut av lokalene våre i Fyllingsdalen, sier konsernsjef Trygve Amundsen i Nr1 Fitness.

– Vi tror derfor at et senter til i Fyllingsdalen, vil være med på å ta ytterligere markedsandeler i Fyllingsdalen, sier Amundsen.

Det nye senteret vil være på ca. 500 kvm. der styrke, kondisjon, og funksjonell trening vil være i fokus. Nå er målet for treningssenterkjeden å få 4 000 medlemmer i Fyllingsdalen.

Kjøper bygningsmassen

Nr1 Fitness kjøper bygget som totalt rommer ca. 800 kvm.

– Ved å eie bygget kan vi drive mer kostnadseffektivt, sier Amundsen som presiserer at det er viktig når man har to egne sentre så tett opp mot hverandre.

Og ledelsen flytter inn i samme bygg.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Vi har hatt et skrikende behov for å bedre våre kontor- og konferansefasiliteter. Parallelt som vi har økt antall sentre, har også administrasjonen økt. Driftsselskapet vårt består i dag av ni personer og dekker alt fra grafikere, regnskapsfører, kundeservice og øvrig administrasjon. Nå vil flere jobbe sammen under samme tak, og på den måten gjøre driften enklere og enda mer effektivt sier Amundsen

Åpner et nytt senter i Arendal

Nr1 Fitness kjøpte i januar treningssenteret Kick. Nå ekspanderer treningssenterkjeden i sørlandsbyen.

– Etter at vi i januar kjøpte Kick Krøgenes, har vi vært på utkikk etter egnede strategiske lokasjoner for å forsterke vår satsning i Arendal. Senteret vi overtok i januar er et fullskalasenter med stort utvalg av gruppetreningstimer. Nå åpner vi et Xpress senter i Arendal, nærmere bestemt i Bjørbekk.

– Vi har trua på å ha flere sentre i samme området for å skape synergier og ta større markedsandeler i området. Nå får våre medlemmer et større tilbud innenfor sitt eksisterende medlemskap samtidig som vi gjør merkevaren vår bedre kjent i Arendal, sier Amundsen.

På spørsmål om det vil komme flere Nr1 Fitness-sentre i området, er Amundsen optimist.

– Jeg kan bekrefte at vi er i forhandlinger om ytterligere ekspansjon i Arendal, men det er fortsatt mye som må klaffe før vi er helt i mål, sier han.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]