annonse

annonse

Nr1 Fitness går for sølvplass innen 2022

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

På Nr1 Fitness sitt jubileumsjulebord sist helg, kunne konsernsjef Trygve Amundsen informere om store planer for Nr1 Fitness de kommende årene.  – Nr1 Fitness er neste største treningsaktør innen 2022, sa han til stor jubel for over 200 ansatte.

– Vi har et fantastisk lederteam og over 400 fantastiske ansatte. At vi har store fremtidige ambisjoner er deres fortjeneste, sier Amundsen.

– Vi har rett og slett fått satt sammen et «Dream Team» der alle drar i samme retning. Da er det enkelt å være sjef og sette seg høye ambisjoner for fremtiden, fortsetter han.

Økt satsing på franchise

Frem til nå har kjeden primært vokst gjennom egeneide sentre, og Amundsen konstaterer at takten på økningen av antall egeneide sentre skal fortsette.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Men vi kommer også til å satse mer på franchise. Vi har tre sentre i dag som er 100 prosent franchise. Og det er suksessen med disse som gjør at vi ser på franchise som et spennende vekstpotensial, sier Amundsen.

– For oss er det viktig å ikke kun levere et navn, men levere franchisetakerne våre et solid innhold samt uvurderlig støtte til drift slik at vi virkelig bidrar med å hjelpe franchisetakerne våre til å lykkes, sier han.

Teller ikke antall sentre

Når kjedens sterke mann sier at Nr1 Fitness skal være Norges nest største treningssenteraktør så baserer han det på antall medlemmer og omsetning.

Feststemt konsernsjef Trygve Amundsen (Foto: Nr1 Fitness)

– Antall sentre er irrelevant for oss. Vi ser at det er flere kjeder som blir omtalt som større aktører på bakgrunn av at man har flere sentre, men der man i realiteten har flere mindre enheter med forholdsvis lav medlemsmasse og lav omsetning.

– Når vi går ut og sier at vi skal være Norges nest største treningssenteraktør, er det på bakgrunn av omsetning og antall medlemmer, sier Amundsen.

Treningsindustrien.no anslår at for å komme dit, må kjeden omsette for mist 300 millioner kroner i 2022.

På bakgrunn av den kraftige satsningen kan det bli aktuelt å innhente ekstern kapital for videre vekst, ifølge konsernsjefen.

– Det er noe styret vurderer fortløpende. Men vi leverer solide økonomiske resultater i dag og vi står støtt når det kommer til videre satsning, fastslår han.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]