annonse

annonse

Nr1 Fitness girer opp i Telemark

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningssenterkjeden overtar Stamina Bø fra Elixia Grenland, og åpner i tillegg et nytt senter i Lunde.

– Vi er veldig glade for at vi nå blir en stor aktør i Midt Telemark, sier konsernsjef i Nr1 Fitness Trygve Amundsen i en pressemelding.

Nr1 Fitness tar over driften og eierskapet av Stamina Trening Bø fra 19. april 2017. Det nye navnet på senteret vil bli Nr1 Fitness Xpress Bø.

Nyvinningen Elixia Grenland overtok nylig eierskapet av Stamina Bø, men har besluttet å satse på sine sentre i Porsgrunn og Skien.

LES OGSÅ: Kjøper ut Stamina i Grenland

– Vi er svært glad for å overta driften av Stamina. Samtidig må vi være ærlige på at det blir nødvendig med omstruktureringer da vi fra før har et stort senter i Bø. Vi tror samtidig at endringene totalt sett vil føre til et bedre treningstilbud for alle Bø-væringer, sier Amundsen.

Vanskelig å drive forsvarlig

Markedssituasjonen har frem til i dag vært slik at Nr1 Fitness og Stamina, med sine to store sentre, ikke har hatt grunnlag for å drive sentrene økonomisk forsvarlig.

Dette har ført til at begge parter har hatt svingninger i aktivitet- og treningstilbud, samt begrenset investeringer på grunn av et tøft marked.

De to sentrene vil få en litt ulik profil for å utfylle hverandre:

Nr1 Fitness Xpress Bø vil tilby et bredt utvalg av kondisjon- og styrketrening og ulike former for individuell trening. Senteret vil i hovedsak være ubemannet.

Nr1 Fitness Bø forblir et fullsortimentsenter har et mer variert treningstilbud inklusiv gruppetrening, veiledning, PT og livsstilkurs.

 Sjefen forlater selskapet

For medlemmer hos Stamina Trening Bø vil denne endringen føre til at alle faste og organiserte gruppetreningstimer, overføres til Nr1 Fitness Bø i Sandavegen 8.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Samtidig som gruppetreningstilbudet forsvinner vil naturlig nok bemanningen ved senteret reduseres. Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører, men håper Bø-væringene vil oppleve at det nå totalt sett vil bli et bedre treningstilbud i tiden som kommer, sier Amundsen.

I forbindelse med eierskiftet fra Stamina til Nr1 Fitness, vil også Audun Bjørnfeld ved Nr1 Fitness Bø, fratre sin stilling som daglig leder. Nr1 Fitness har kjøpt Bjørnfelds aksjer i selskapet, slik at begge selskapene blir fullt ut eiet av Nr1 Fitness-konsernet.

Åpner nytt senter i Lunde

Nr1 Fitness forsterker satsingen i Midt-Telemark ved å åpne et nytt senter i Lunde sentrum – som ligger i underkant av 15 minutter kjøring fra Bø.

– Det har tidligere vært et senter der, Helsesmio, men det gikk konkurs for ca. et halvt år siden. Lokalene er tilpasset trening så her blir det nesten bare å flytte rett inn.

– Med tre sentre i Bø og omegn er vi helt sikre på at vi vil levere et svært godt produkt og på den måten vil bli det foretrukne valget for innbyggerne i Bø, Lunde og omegn, fastslår Amundsen.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]