annonse

annonse

Nr1 Fitness kjøper Arena Klepp

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Arena Treningssenter på Klepp har blitt kjøpt opp av Nr1 Fitness. – Nå skal vi bruke de kommende månedene med å bli kjent med medlemmer og ansatte, sier Trygve Amundsen i Nr1 Fitness.

Arena Klepp åpnet i 2004 og er et fullskalasenter på i overkant av 1 000 kvm. I dag har senteret på Klepp ca. 1 300 medlemmer og om lag 35 ansatte.

Nr1 Fitness er allerede godt i gang med å bli kjent med senteret, området og menneskene som både arbeider og trener der. Overtakelsesdato var 14. oktober, og så langt har overtakelsen gått knirkefritt, ifølge konsernsjef Amundsen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Gleder seg

Annette Soleng, som har vært ansatt i Arena Klepp siden oppstarten i 2004, er både forventningsfull og spent på tiden som kommer.

– Vi gleder oss stort til å bli en del av Nr1 Fitness-familien. Både jeg og mine kolleger synes det er spennende å få ta del av en kjede som er helt ny i vårt distrikt, sier Soleng.

Ventet lenge

– Vi er svært tilfredse med oppkjøpet av Arena Klepp. Det er alltid spennende å komme inn i et nytt område, og vi har lenge ventet på muligheten for å etablere oss i Stavanger området, forteller Trygve Amundsen.

– I tiden fremover vil vi sørge for at alle medlemmene kan trene fritt på alle våre 40 treningssentre, og vi vil legge til rette for at også senteret på Klepp kan holdes døgnåpent.

Arena Klepp har de siste årene hatt en årlig omsetning på ca. 5 millioner kroner. I 2023 forventes en omsetning på rundt 7,5 millioner – og positivt resultat.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]