annonse

annonse

Nr1 Fitness kjøper Heiane Trening og Helse

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningssenterkjeden er dermed etablert på Stord. – Nå skal vi bruke sommeren godt med totalrenovering av hele senteret. Nyåpning av senteret er satt til 1. september.

– Nr1 Fitness kjøper Heiane Trening og Helse AS med overtakelse 1. juni, kan konsernsjef Trygve Amundsen bekrefte ovenfor Treningsindustrien.

Heiane Trening og Helse har hold til i lokalene helt siden 2004. Senteret har i dag rett i underkant av 1 000 medlemmer. Selskapet har de siste årene hatt en årlig omsetning på mellom 5-6 millioner og levert et årlig underskudd på et par hundre tusen.

Skal totalrenoveres

Heiane Trening og Helse har tidligere bestått av ett hovedsenter og to ubemannede ekspress-sentre, men de to ekspress-sentrene ble lagt ned i 2018. Eier Ingunn Berger Falk har lenge vært på utkikk etter ny eier.

Som Treningsindustrien skrev våren 2017 hadde hun en eier på kroken som hadde opsjonsrett på å overta innen november samme år, men det ble det ikke noe av.

LES OGSÅ: Går mot salg av mini-kjede

Men når tar altså Nr1 Fitness over stafettpinnen.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

– Dette er et perfekt senter for oss å ta over, sier Amundsen.

– Vi har fått huseier til å totalrenovere senteret, noe som var helt nødvendig for at vi skulle være interessert i å kjøpe senteret. Dette sentret får seg et skikkelig ansiktsløft og vi skal bli områdets desidert beste og triveligste senter, sier Amundsen.

I skrivende stund gjenstår det et par små detaljer med huseier før alt er endelig bekreftet. Amundsen bekrefter at senteret vil være åpent nærmest under hele renoveringsperioden.

Sikter mot 1500 medlemmer

– Med de investeringer og forbedringer vi kommer til å gjøre i tiden som kommer er vi overbeviste om at det blir et senter folk vil oppsøke. Selv om vi skal gjøre vesentlig oppgraderinger av senteret er det allikevel det fokus på kundene og kundenes trivsel som er viktigst for Nr1 Fitness.

– Vår ønsker å være Norges triveligste treningssentre. Vårt fokus er å ha godt fornøyde kunder. Vi gleder oss derfor masse til å skape Stords triveligste og beste treningssentret sammen med de ansatte. 1 500 medlemmer innen mars 2020 ser vi på som svært realistisk, avslutter Amundsen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

LES OGSÅ: Nr1 Fitness kliner til med tre nye sentre i Bergen

LES OGSÅ: Nr1 Fitness åpner nytt senter på Sotra

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]