annonse

annonse

Nr1 Fitness kjøper Mosjonsgutane på Voss

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Nr1 Fitness har kjøpt opp Mosjonsgutane med virkning fra første juni. – Nå skal vi bruke sommeren godt og oppgradere hele senteret. Nyåpning av senteret er satt til 20. august, sier konsernsjef Trygve Amundsen.

– Mosjonsgutane og Nr1 Fitness Voss har vært konkurrenter siden Nr1 Fitness Voss startet opp i Vossavangen i 2012, og vi anser dette oppkjøpet som strategisk riktig, sier Amundsen.

Mosjonsgutane startet opp i 2004, og har holdt til i lokalene i Vossabygg siden oppstart. Lokalet er på 1800 kvadratmeter, og inneholder både treningsstudio, squashbaner og buldrevegg.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Største aktør

– Med våre to sentre på Voss vil vi bli den desidert største aktøren i området, med i underkant av 2 000 medlemmer. Med tilgang til to sentre for én og samme pris, er vi overbevist om at både eksisterende- og kommende medlemmer vil få et fantastisk treningstilbud, sier Amundsen.

Nå går sommeren med til å planlegge for begge sentrene, og i løpet av august vil Mosjonsgutane stå ferdig oppusset og klar for å ta i mote både nye- og eksisterende medlemmer.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

– Gleder oss
Rønnaug Nedkvitne.

Daglig leder på Nr1 Fitness Voss, Rønnaug Nedkvitne, er så langt svært fornøyd med overtakelsen.

– I starten av juni hadde vi felles informasjonsmøte med ansatte ved Nr1 Fitness og Mosjonsgutane, og mottakelsen har vært enorm. Vi er både spent og stolt over å nå være den største aktøren på Voss, og gleder oss til å gi vossingene et unikt treningstilbud, sier Nedkvitne.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]