annonse

annonse

Nr1 Fitness kjøper Prestasjonssenteret i Lillestrøm

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningssenterkjeden tar over driften av fra 1. november 2018. Det er Oddvin Sandvik i samarbeid med gårdeier B. Anfinsen Eiendom som selger etter at Prestasjonssenteret opparbeidet seg stor gjeld.

Oddvin Sandvik overtok aksjene i Prestasjonssenteret av selskapet Gym gruppen AS etter at Prestasjonssenteret hadde opparbeidet seg en gjeld til gårdeier på over 700 000 kroner

Nr1 Fitness har nå kjøpt alt av utstyr, inventar og medlemsavtaler av gårdeier, og vil drive senteret gjennom et eget selskap, ifølge en pressemelding.

– Gårdeier har gjennom hele forhandlingsprosessen vist stor interesse for oss som aktør, og de har gitt oss en langsiktig leieavtale vi er veldig tilfreds med. Nå gleder vi oss til å bli godt kjent med ansatte og sammen skal vi jobbe hardt for å skape et unikt senter i Lillestrøm, sier konsernsjef Trygve Amundsen.

Må investere

Det har vært treningssenter i lokalet siden 1994 og flere aktører har holdt hus der. Deriblant aktører som Family Sports Club og Golds gym. Senteret er et fullskalasenter med gruppetrening og spinning, og lokalene er i overkant av 1 500 kvm.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

De siste årene har senteret mistet mange medlemmer på grunn av økt konkurranse i Lillestrøm og senteret har gått med større underskudd.

– Tidligere har det vært nesten 3 000 medlemmer som har vært aktive i lokalet, men nå har senteret rett i underkant av 1 000 medlemmer, sier Amundsen.

– Deler av senteret er også modent for oppussing, men vi er klare for å investere. Med den avtalen vi har fått med gårdeier og sammen med vårt konsept, er vi overbevist om at vi skal kunne få senteret til å bli et godt drevet senter med fornøyde medlemmer, sier Amundsen.

Ser fremover

Senterleder i Prestasjonssenteret, Nina Bakke, gleder seg til fortsettelsen.

Nina Bakke

– Vi er utrolig glad for at det er Nr1 Fitness som overtar senteret. Dette fortjener både medlemmer og ansatte, sier Bakke.

– Onsdag denne uken kom Nr1 Fitness til oss for å bli bedre kjent med alle ansatte, samt bli enige om planene fremover. Så nå er det en gjeng ansatte som både er spente og veldig motiverte, sier Bakke.

Hun erkjenner at det har vært tøffe tider det siste året.

– Senteret har slitt økonomisk og det er tøft å være senterleder når man ikke har ressurser til å drifte senteret slik vi har ønsket. Men nå lar vi fortid være fortid og heller se fremover med stor entusiasme, avslutter Bakke.

LES OGSÅ: Nr1 Fitness skal øke med minst åtte sentre

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]