annonse

annonse

Nr1 Fitness kommer til Oslo

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

I januar 2022 åpner Nr1 Fitness et treningssenter på 1500 kvm. i det gamle ærverdige lokalet til fordums Ullevål Kino på John Colletts plass. Kjeden bekrefter at det jobbes med flere nyetableringer i og omkring hovedstaden.

– Vi er svært godt fornøyde med etableringen i lokalene til tidligere Ullevål Kino. Dette blir et utrolig flott senter på ca. 1 500 kvm, forteller konsernsjef Trygve Amundsen.

I tillegg til egentreningsmuligheter på styrke og kondisjon, skal det nye senteret også ha gruppetreningstimer i form av løpetimer på møller og funksjonell styrketrening i grupper.

– Vi er overbevist om at dette blir et suksessfullt senter, sier Amundsen.

Etableringen på John Colletts plass er kjedens første i hovedstaden.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Skal bygge seg opp

– Har dere planer om videre etableringer i Oslo?

Konsernsjef Trygve Amundsen i NR1 Fitness. (Foto: Nr1 Fitness)

– Jeg kan bekrefte at vi jobber med flere nyetableringer i Oslo og omegn. I 2020 åpnet vi et senter på Nesbru i Asker, og vi har allerede et senter i Lillestrøm, sier Amundsen.

Han legger til at som andre i bransjen har Nr1 Fitness hatt en uoversiktlig og utfordrende tid under pandemien, som nå har pågått i over halvannet år.

– Vi ser at markedet har begynt å ta seg opp og fremtidsutsiktene er gode. Nå ønsker vi å bygge videre og vi jobber for å bli en betydelig aktør også på Østlandet – på lik linje som vi har blitt på Vestlandet.

Fant et «hull»

– Hva med konkurransen i Oslo. Er jo en del der fra før?

– Konkurransen i Oslo er i utgangspunktet stor, men vi er trygge på at vår satsning i Oslo-området vil bli en suksess. Mange aktører driver godt i Oslo, og vi skal nå kjempe om å ta markedsandeler i vår hovedstad.

– Når det kommer til vårt kommende senter på Ullevål, mener vi beliggenheten er svært god og at det har vært et lite «hull» i dette området – i og med at det er noe avstand til eksisterende konkurrenter, avslutter Amundsen.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]