annonse

annonse

Nr1 Fitness Nyborg stenger dørene

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Nr1 Fitness Nyborg har kunngjort at de stenger ned driften fra og med torsdag 29. juni 2023. Årsaken til nedstengingen er manglende brukstillatelse på lokalet, som er relatert til senterets formål.

Det meldte Åsane Tidene onsdag

Til tross for lengre tids dialog med gårdeier og forsøk på å få tillatelsene på plass, har man ikke lykkes med å finne en løsning skriver Nr1 Fitness Nyborg på sine sosiale medier. Årsaken til nedstengingen er knyttet til manglende brukstillatelse på lokalet, som er nødvendig for at senteret skal kunne drive sin virksomhet. Dermed ser Nr1 Fitness Nyborg ingen annen utvei enn å forlate lokalene.

Åsane Tidende har fulgt opp og snakket med huseier og plan- og bygningsetaten

Eiendomssjef i Liavegen 1 Noramix AS, Trond Eeg Vatne, forteller at kommunen har ikke krevd at de må stenge nå, men de har valgt å gjøre det. Vi opplever å ha en konstruktiv dialog med kommunen, og at saken ligger til behandling i plan- og bygningsetaten og er forventet ferdigbehandlet til høsten.

Ul Sæterdal i plan- og bygningsetaten bekrefter at en søknad om bruksendring er under behandling, men kan ikke si noe mer om når den vil være ferdig.

Han forteller videre at så fort huseier ble gjort oppmerksom på manglende brukstillatelse, har huseier etterkommet alle pålegg og anbefalinger som Plan- og bygningsetaten har kommet med, avslutter han.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]