annonse

annonse

Nr1 Fitness og Aktiv365 holder åpent

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

SATS stenger, men både Nr1 Fitness og Aktiv365 holder foreløpig sine sentre åpne.

(Oppdatert: Saken ble skrevet før myndighetene bestemte at alle treningssentre skal stenges fra kl 18 12. mars til 26. mars)

Nr1 Fitness skriver på Facebook: «Kjære medlemmer!

Vi er i dialog med myndighetene vedrørende videre drift av våre treningssentre. Enn så lenge fram til vi får riktige myndigheters ekspertise som sier noe annet vil vi fortsette drift av våre sentre under strenge tiltak fram til vi evt får forbud om å fortsette drift.

Vi forholder oss til fagkyndig ekspertise, og i påvente av et evt forbud innfører vi nå også booking på styrkerom i de tider det er flest besøkende på senteret. Bookingen vil gjelde fra og med i dag, torsdag 12.03, i tidsrommet 17:00-21:00.

Vi tar en avgjørelse fortløpende på bakgrunn av hva myndighetene pålegger oss. Inntil videre ber vi alle våre medlemmer om å følge retningslinjene som nå er satt, booking av trening skjer via våre hjemmesider.

Vi vil tilby virtuell trening via våre hjemmesider, følg med her for link til videoer du kan følge i tiden fremover. Vi gjør det vi kan for at våre medlemmer skal få opprettholdt sin trening dersom det kommer et forbud om å fortsette drift.

Vi vil takke dere alle for forståelsen dere viser i denne tiden vi er inne i. Nå må vi gjøre det vi kan sammen for forebygge smitte».

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Forventer lavere aktivitet

Konsernsjef Trygve Amundsen i kjeden sier i en epost til Treningsindustrien at kjeden merker at aktiviteten har gått litt ned de siste dagene.

– Vi forventer at aktiviteten blir noe mindre i tiden som kommer. Samtidig prater vi med mange kunder som ønsker å leve tilnærmet normalt og at de derfor setter stor pris på de tiltak vi har iverksatt, skriver han.

Amundsen legger til at kjeden nå iverksatt strenge reiserutiner for ansatte.

– Vi erkjenner at våre ansatte er i kontakt med mange kunder og ønsker å ta et sterkt standpunkt vedrørende eksponering av mulige smitteområder for å redusere risikoen.

Holder åpent

Bergensbaserte Aktiv365 holder åpent, men opplyser på sine Facebook-sider at de tar smittefaren på alvor – og lister opp noen av sine tiltak for å forebygge smitte:

  • Vi reduserer antall plasser på noen av våre gruppetimer. Husk å booke i god tid! Vi vil vurdere fortløpende om vi øker antall timer for å kompensere for reduserte plasser.
  • Dersom du føler deg syk, hold deg hjemme til du er frisk igjen! Dette gjelder også barn i MiniAktiv.
  • Vi intensiverer våre renholdsrutiner. Her trenger vi også deres hjelp. Tørk av kontaktflater, matter og utstyr. Bruk håndkle når du trener!
  • Vask hender før og etter trening. Dette gjelder også barn som skal i MIniAktiv.
  • Fjerner bruk av vifter og håndtørkere. AntiBac plasseres rundt i lokalet.

 

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

SATS har som kjent stengt alle sine treningssentre, også i Bergensområdet.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]