annonse

annonse

Nr1 Fitness’ Oslo-debut blir forsinket

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningskjeden Nr1 Fitness jobber for å åpne sitt nye treningssenter på Ullevål. Januar blir til mars, men Trygve Amundsen forteller om stor interesse.

– Vi har kommet veldig mye nærmere. Det har vært stor frustrasjon i de periodene man ikke har visst, sier konsernsjef Trygve Amundsen til Nordre Aker Budstikke.

Nr1 Fitness skulle etter planen åpne sitt nye senter på Ullevål denne måneden, men forsinkelser utenfor kjedens kontroll har stukket kjepper i hjulene.

LES OGSÅ: Nr1 Fitness kommer til Oslo

Først i midten av desember ga Plan- og bygningsetaten nødvendig igangsettingstillatelse. I oppussingsprosessen har det blitt avdekket svekkelser i betongdekket, men gulvet er forsterket – og arbeidet kan fortsette som planlagt.

– Dessverre blir ikke åpning før medio mars. Åpningsdato må vi komme nærmere tilbake til, for det handler blant annet om at vi må få brukstillatelse. Jeg tipper det blir i midten av mars, sier Amundsen til avisen.

Han påpeker likevel at det har vært stor interesse for åpningen.

– Det er rundt 500 som har ytret interesse allerede. Vi er ganske overbevist om at dette er noe som har vært ønsket i området. Det blir et vanvittig tøft og kult treningssenter, sier Amundsen til Nordre Aker Budstikke.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]