annonse

annonse

Nr1 Fitness satser i Skien

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

I januar 2019 åpner Nr1 Fitness et nytt fullskalasenter i Skien. Dette blir senter nummer syv i Telemark.

Nyheten kommer kun tre dager etter at kjeden åpnet et senter på Skjelsvik i Porsgrunn kommune.

– Vi er veldig glad for å komme i havn med eierne av Arkaden i Skien. Beliggenheten er helt fantastisk, midt i Skien sentrum, sier konsernsjef Trygve Amundsen i en pressemelding.

Senteret får god utsikt både over sentrum og Skienselven.

– Selv om vi ligger i et kjøpesenter, får senteret egen inngang. Kunden kan derfor selv velge om man ønsker å besøke kjøpesenteret eller om de kun ønsker å besøke oss for en treningsøkt. Alle våre kunder vil få selvsagt gratis parkering. Parkering er en utfordring i Skien, så dette blir en hyggelig gode for våre medlemmer, sier Amundsen

Nesten 1 000 kvm.

Amundsen kan fortelle om at forhandlingene har pågått over lang tid.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Utfordringene ved å ligge på et kjøpesenter er ofte at leien og felleskostnadene på kjøpesentre ikke stemmer helt overens med det vi anser som forsvarlig for et treningssenter. Men begge parter ønsket å få til ett samarbeid, og begge er fornøyd med den løsningen vi har kommet frem til.

– Vi tror at vår tilstedeværelse vil være med på å skape god aktivitet også for kjøpesenteret. Samtidig får vi helt nye lokaler som er skreddersydd for oss, sier Amundsen.

Senteret blir på nesten 1000 kvm og vil ha et stort gruppetreningstilbud, spinning og ny moderne styrke- og kondisjonsavdeling.

Kombinerer med ekspress

– Vår identitet er å drive gode fullskalasentre der miljø og atmosfære er de viktigste bærebjelkene i vår drift. Vi skal være Norges triveligste treningssentre og dette skal vi også skape på Arkaden, sier Amundsen.

I områdene rundt fullskalasentrene, etablerer Nr1 Fitness gjerne ekspress -entre for å tiltrekke seg et større kundegrunnlag og for å gi medlemmene flere alternativer. I Telemark vil kjeden nå ha fullskalasenter i Langesund, Skien og Bø, samt ekspress-sentre på Stathelle, Porsgrunn, Bø og Lunde.

LES OGSÅ: Nr1 Fitness skal øke med minst åtte sentre

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]