annonse

annonse

Nr1 Fitness skal øke med minst åtte sentre

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningskjeden feirer 10 års jubileum med sterkt halvårsresultat og flere nyetableringer på trappene.

– Vi har nettopp ferdig med vår jubileumsuke der vi har hatt fest og arrangementer inne på samtlige av våre sentre. Det har vært utrolig gøy og har virkelig kickstartet høstsesongen vår med den beste august måned i vår 10 år gamle historie når det kommer til antall innmeldinger, forteller administrerende direktør i Nr1 Fitness, Kjerstin Greve-Bruland.

– Men det viktigste av alt er at dette har vært utrolig gøy for våre kunder og ansatte sier hun.

Sterkt halvårsresultat

– Vi har hatt en god organisk vekst på nesten alle våre sentre. Våre etablerte sentre, som startet før 2017, har hatt en samlet halvårlig omsetningsøkning på 12 prosent i år i forhold til fjoråret.

– Dette er allerede veldig godt drevne sentre så vi har overgått våre forventinger så langt. Legger man til nyetableringene har omsetningen første halvår i år mot fjoråret økt med 19,7 prosent. Vi vil i år ha en omsetning på godt over 100 millioner.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Økonomisk står vi sterkt og våre positive økonomiske resultater er spredt rundt på de fleste sentrene i konsernet. Dette setter oss i en sterk posisjon og gjør at vi kan ekspandere raskt i tiden fremover uten at vi trenger å bekymre oss nevneverdig for eventuell økt konkurranse, fortsetter Greve-Bruland

Flere sentre på trappene

Konsernsjef Trygve Amundsen bekrefter at flere nyetableringer er på trappene.

Konsernsjef Trygve Amundsen i NR1 Fitness. (Foto: Nr1 Fitness)

– Vi er en glad og begeistret gjeng for tiden, smiler Amundsen.

– Til helgen åpner vi et senter på Eidsvåg utenfor Åsane i Bergen. I slutten av september åpner vi på Skjelsvik i Porsgrunn kommune.

Han legger til at kjeden har skrevet avtaler som gjør at antall sentre i Norge øker med minimum åtte sentre det neste halvåret: Både fullskalasentre og ekspress-sentre.

– Av strategiske årsaker ønsker jeg ikke på nåværende tidspunkt å gå ut med hvor de nye sentrene vil bli etablert. Offentliggjøring av lokasjonene vil komme fortløpende utover de neste ukene og utover høsten, avslutter Amundsen.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]