annonse

annonse

Nr1 Fitness blir størst i Arendal

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningssenterkjeden Nr1 Fitness tar over driften og eierskapet av Fresh Fitness Arendal fra første oktober 2017.

– Vi er veldig glade for at vi nå blir en stor aktør i Arendal der vi nå kan tilby våre medlemmer et bredt og godt tilbud, sier konsernsjef i Nr1 Fitness Trygve Amundsen i en pressemelding.

Nr1 Fitness har de siste årene vokst til å bli en av landets raskest voksende treningssenterkjeder med nå 22 avdelinger.

Etter at Nr1 Fitness har kommet til enighet med Fresh Fitness om overtakelse av deres senter i Arendal, vil Nr1 Fitness bli den største treningssenteraktøren i Arendal.

Tre sentre i sørlandsbyen

Fra før har Nr1 Fitness et fullskalasenter på Krøgenes i Arendal. Den 26. august åpner Nr1 Fitness i tillegg et ekspress senter på Bjorbekk i Arendal.

LES OGSÅ: Nr1 Fitness kjøper Kick Krøgenes

LES OGSÅ: Åpner to nye i høst

– Vi er svært glad for å overta driften av Fresh Fitness. Dette er et forholdsvis stort senter med god medlemsmasse. Nå får medlemmene mulighet til å trene på tre sentre i Arendal i tillegg til alle våre andre avdelinger rund om i Norge, sier Amundsen

Skal bli en ledende aktør i Norge

Amundsen kan informere om at Nr1 Fitness har intensjoner om ytterligere vekst i tiden fremover.

– Nr1 Fitness har over flere år bygget et solid fundament, både økonomisk og administrativt, og vi mener timingen med å ta større markedsdeler i Norge er god, sier han.

– Vi er utrolig privilegert over å ha det gode teamet vi har i dag. Ansatte og ledere som jobber hardt hver eneste dag for at våre kunder skal trives hos oss. Dette, sammen med god økonomi og litt råskap, er veien til suksess, fastslår Amundsen.

Han påpeker at Nr1 Fitness vil i tiden fremover vokse i form av egeneide sentre, men også gjennom franchise.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]