annonse

annonse

Nr1 Fitness, Trimhuset, Trento, Sprek365 og Toten Treningssenter finner sammen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Credo Partners inngår partnerskap med flere treningssenterkjeder for å danne en ny ledende gruppering. Gruppen opererer 64 fullskala og ekspress-sentre på Sunnmøre, Vestlandet og på Østlandet/Innlandet.

Credo Partners investerer sammen med gründerne av Toten Treningssenter, Trento, Trimhuset, Sprek365 og Nr1 Fitness i det som vil bli en ny topp tre aktør i treningssenterbransjen i Norge, ifølge en pressemelding.

Gruppen opererer 64 fullskala- og ekspress-sentre på Sunnmøre, i Hordaland og på Østlandet/Innlandet, med fokus på lokal forankring og gode kundeopplevelser. Omsetningen forventes å ligge på rundt NOK 260 millioner fordelt på ca. 50 000 medlemmer.

Alle gründerne er med videre som nøkkelpersoner og som aksjonærer i et felleseid holdingselskap. Sammen skal partnerskapet utvikle gruppen til en solid plattform med enda større fokus på kompetanse, trivsel og bærekraft, ifølge meldingen.

Gjennom både nyetableringer og gjennom å knytte til seg flere likesinnede gründere og høykvalitets-konsepter er ambisjonen å bli en landsdekkende tilbyder av gode treningsopplevelser.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Entusiastiske gründere

Gründerne ser med entusiasme på mulighetene for det nye partnerskapet:

– Vi har over lengre tid sett hvordan kjededannelser og konsolidering har bidratt til profesjonalisering og effektivisering i bransjen. Samtidig har utviklingen i stor grad sentralisert seg rundt én stor aktør. I Nr1 har vi derfor over lengre tid søkt etter muligheter for å inngå i en større og mer slagkraftig plattform som sammen kan ta en rolle i å forme treningssenter-Norge. Vi gleder oss over å ha funnet det vi mener er et unikt godt utgangspunkt for å ta denne rollen fremover, sier Trygve Amundsen i Nr1 Fitness.

– For Trento sin del kom henvendelsen fra Credo midt i startgropa for vår egen vekstambisjon og treårsplan. I Credos partnerskapsmodell får vi muligheten til å realisere denne planen, og samtidig inngå i et større nettverk med mulighet for samarbeid som vi ellers ikke hadde hatt tilgang til, sier Stig Nyenget i Trento.

Klar til å ta nye steg

– Vi har utviklet TT med begrensede ressurser over flere tiår, og trives egentlig godt med det vi gjør. Vi ble allikevel trigget av muligheten til å inngå i et fellesskap med tilgang til veldig flinke folk og kapital som gjør oss i stand til å ta nye steg, sier Jarle Løken i Toten Treningssenter.

– Selv om Sprek365 har klart seg fint gjennom en krevende pandemi, så har vi den siste tiden fått øynene opp for fordelene ved å være en del av noe større, både under ekstraordinært krevende perioder, og ikke minst for å kunne unytte skalafordeler til fordel for våre kunder og vår egen konkurransekraft. Vi ser frem til samarbeidet og til en spennende reise, sier Hans-Arne Bjørdal i Sprek365

– Det var en følelsesladet beslutning, men etter å ha satt oss inn i Credos partnerskapsmodell og hvordan Credo har bidratt til å lykkes med tilsvarende gruppedannelser tidligere, så ble det klart for oss at dette var noe vi ønsket vi å være en del av. Det blir stadig mer krevende å være en liten fisk i en stor dam, og vi er glade for at vi nå blir medeiere og ansatte i en mye større og sterkere aktør og at vi har Credo med oss på laget, sier Espen Halvorsen i Trimhuset.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Klare for oppgaven

Credo Partners er glade for tilliten som gründerne har vist, og gleder seg til å ta fatt på oppgaven:

– Med etableringen av dette partnerskapet er vi med på å skape en topp tre aktør i treningsbransjen i Norge. Vi tror at mange av disse mindre aktørene vil kunne løfte både kundetilbudet og sin egen bunnlinje gjennom å bli en del av et større system, og vi ser frem til å kunne bidra til å realisere disse gevinstene i den nye gruppen, sier Victor Evensen i Credo Partners.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]