annonse

annonse

Nr1 Fitness utvider i Ungarn

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Mandag 11. november 2019 åpnet Nr1 Fitness sitt tredje senter i Budapest. På vårparten 2020 åpner kjeden sitt fjerde senter i samme by.

Det er Henrik Thorsnes og Ivar Bråtveit som står bak satsningen i Ungarn sammen med treningssenterkjeden Nr1 Fitness.

– Utrolig gøy at det kom så mange kunder på åpningsdagen. På våre to første sentre hadde vi ingen forhåndsinnmeldinger, før åpning av dette senteret passert vi 300 forhåndsinnmeldinger, sier Ivar Bråtveit i en pressemelding.

– Vi ligger derfor allerede godt foran forventningene våre. Veldig kjekt at et norsk konsept blir en suksess og at man blir lagt merke til i utlandet, fortsetter han.

På plussiden

Nr1 Fitness åpnet sitt første senter i Budapest i 2017 og senteret har vært en suksess fra første dag.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Selvsagt var vi spente når vi åpnet i et nytt land i et nytt marked i 2017. Men vi hadde troen på både oss selv og ikke minst på konseptet til Nr1 Fitness. Nå har vi skapt trivelige sentre med god service og vårt mål var også å skape «Affordable quality fitness for everyone». Det har vi klart, fastslår Bråtveit.

– Vi havnet på et resultat før skatt på 900 000 kroner i 2018, og det allerede etter andre fulle driftsår der vi også etablerte senter nummer to etter kun ett år, sier Henrik Thorsnes.

Godt fornøyd

Konsernsjef i Nr1 Fitness, Trygve Amundsen, forteller Treningsindustrien at han har stor tro på satsningen i Ungarn:

Konsernsjef Trygve Amundsen i NR1 Fitness. (Foto: Nr1 Fitness)

– Man har gjort en solid jobb i Ungarn og begynner å få et godt fotfeste i byen. Allerede om ca. fem måneder åpner vi senteret nummer fire i samme område. All kredit til de norske guttene som virkelig gjør en fantastisk jobb der nede. Sentrene våre i Budapest viser at vi kan lykkes utenlands.

Nå jobber kjeden med en utenlands-strategi, hvor man skal gå mer aktivt inn for å ta Nr1 Fitness ut over Norges grenser.

– Det blir i en langt større utstrekning enn det vi har gjort frem til nå. Vi går en svært spennende tid i møte, avslutter Amundsen.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]