annonse

annonse

Ny CMO for Qicraft

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Peter Herte er ansatt som Chief Marketing Officer for Qicraft i Norden.

Med sin erfaring fra ulike roller innen salg- og markedsføring blir oppgaven til Peter å styrke Qicraft sin posisjon og selskapets varemerke Technogym, ifølge en pressemelding.

Peter Herte har blant annet vært markedssjef for Synsam og VD for kommunikasjonsbyrået Grey Healthcare og Nightingale.

– Det blir fantastisk å starte på denne reisen med Peter. Hans erfaring, kompetanse og personlighet passer veldig godt inn i vårt selskap, våre målsetninger og verdier. Peter er en djerv person, og han elsker høye målsetninger, samtidig som han med selvsikkerhet kan bevege seg mellom strategiske og operative oppgaver.

– Jeg er sikker på at han kommer til å bidra på mange ulike nivåer, samtidig som han vil komplementere vårt nordiske og svenske team, på en utmerket måte, sier Farhad Jabbari, CEO for Qicraft.

Skal bidra med erfaringer

– Dette er den perfekte utfordringen for meg. Treningsbransjen er i konstant forandring, som betyr mange nye mulighet når den digitale utviklingen åpner opp for nye produkter og målgrupper.

– Samtidig som konkurransen blir hardere og kundens krav blir tøffere, ser jeg frem til å bidra med mine erfaringer fra andre konkurranseutsatte bransjer, som detaljhandel der kampen om marginer og kundene er hard. Som alltid kommer jeg til å ta utgangspunkt i kundenes forventinger og behov og bygge aktiviteter som støtter opp under dette, sier Herte.

Peter Herte startet i jobben 3. april 2018.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]