annonse

annonse

Ny daglig leder i CrediCare

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Jan Kaare Hellevang tiltrådte stillingen som daglig leder i CrediCare 16. mars 2021. Med mer enn 25 års erfaring fra finansnæringen vil han tilføre CrediCare både tyngde og kompetanse for fremtidig vekst og utvikling.

– Vi er glade for å få med Jan Kaare på teamet i Førde. Han har lang erfaring fra bank, finans og kredittmarkedet, og vi tror at han vil være en sterk bidragsyter til å utvikle CrediCare både lokalt og nasjonalt i tiden som kommer, sier administrerende direktør Ingvill Hestenes i Convene i en pressemelding.

CrediCare har i over 30 år stått i spissen for digital innovasjon innenfor betalingsløsninger til treningssenter, bedrifter og helseforetak i Norge.

Teknologi og innovasjon har gjennom mange år også vært en sentral del av Hellevangs hverdag. Blant annet ledet han arbeidet med å bygge opp Gjensidige Bank i Førde. Dette er en erfaring han mener det er helt avgjørende å spille videre på.

– Jeg har alltid vært opptatt av vekst og utvikling. Med rammebetingelser i stadig endring, er det viktigere enn noen gang å tenke på fornyelse som en naturlig del av hverdagen. Her er samhandling og samstemthet to viktige suksessfaktorer, sier Hellevang.

– Vi skal fortsette å jobbe hardt og målrettet, men når vi når milepæler skal vi bli flinkere til å feire de sammen. Jeg håper vi skal ha det mye moro sammen fremover, fortsetter han.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]